0

Karen MillenAmsterdam – Deze week een nieuwe Label We Love namelijk Karen Millen! Karen Millen is uitgegroeid tot een grote naam in de modewereld. In 1981 startte de Britse ontwerpster haar imperium samen met partner Kevin Stanford. Inmiddels  heeft het label verkooppunten over de hele wereld  en beschikt het over een eigen webshop.

Het succes is Karin Millen echter niet aan komen waaien: het duo startte hun bedrijf met een lening van slechts honderd pond en een paar honderd meter wit katoen. Met het verkopen van witte shirts binnen hun vriendenkring bouwden ze langzaam een klantenbestand op. In 1983 openden ze hun eerste winkel in Kent, een paar jaar later volgden vestigingen in Tunbridge Wells, Brighton, Guildford en Londen.
Karen Millen‘Glamoureus en vrouwelijk’, zo omschrijft Karen Millen haar ontwerpen. Ze voorziet de hedendaagse trends van haar herkenbare stijlvolle, chique touch. Binnen de collectie staan een aantal thema’s uit het dagelijks leven centraal. Zo ontwerpt Karen Millen collecties voor de zakenvrouw en alledaagse vrouw, met basis stukken voor bijvoorbeeld in het weekend. Ook bevat de collectie items voor allerlei speciale gelegenheden.
Karen MillenDe nieuwe najaarscollectie van Karen Millen is ook dit jaar weer een feest voor het oog. Hoewel we de zomer nog een beetje ons bol hebben beloven de feestelijke outfits en cocktailjurkjes veel goeds. Ook zien we veel kokerrokken in de collectie terug die worden gecombineerd met stijlvolle strakke tops. Felle kleuren, ruches en stoffen als zijde en satijn met mooie getailleerde vormen maken de collectie compleet.

Kijk voor de gehele collectie en verkooppunten op www.karenmillen.com

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties