0

Karl Lagerfeld, de ongekroonde koning van modeland, start zijn eigen e-commerce wereldwijd: karl.com. Natuurlijk niet zomaar één, maar meteen in 97 landen en in 5 talen. Om dit nieuws nog leuker te maken dan het al is, verrast Karl ons met een bijzondere partner: Artnet.

Karl zou Karl niet zijn als hij wederom met iets spectaculairs komt. Om de samenwerking te vieren, ontwierp hij drie tassen ontworpen die exclusief geveild zullen worden via Artnet, inclusief de originele schetsen. De tassen werden op 2 november onthuld en het bieden op de items kan tussen 5 en 10 november.

karl lagerfeld

De webwinkel wordt 3 november wereldwijd gelanceerd en dus in maar liefst 97 landen! World domination dus voor Karl. Alsof dit vrolijke nieuws nog niet genoeg is heeft Karl een capsule collectie gemaakt. De Karl Around The World collectie neemt je mee op één van zijn vele internationale reizen.

De collectie bestaat uit joggingbroeken en sweatshirts. Perfect voor elke lange vliegreis. Verder zie je veel accessories zoals een crossbody bag, een nylon shopper, slaapmasker, Iphone case en een reis dagboek. Naast de capsule collectie, die speciaal ontworpen is voor de online winkel, zullen er iedere twee weken nieuwe designs gelanceerd worden.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties