0

KIMKim Kardashian liet zich aan het begin dit jaar nog huren door een 81-jarige man die graag een date wilde met de reality ster. Hij zou voor deze paar kostbare uurtjes van Kim behoorlijk in de buidel hebben moeten tasten. Reken dus maar dat het wat kost om de vrouw van Kanye West aan je label te verbinden.

Naar de precieze bedragen was het tot voor kort voornamelijk gissen, maar er is een mailwisseling uitgelekt tussen het pr-team en een klant die Kim graag wilde inschakelen voor een klus. RadarOnline wist deze mailtjes in handen te krijgen en daaruit blijkt dat Kim het niet doet voor minder dan 750.000 dollar.

Daarnaast vraagt de Kardashian-ster natuurlijk ook onkosten vergoeding. Tot die vergoeding rekent Kim vliegtickets, overnachtingen in een mooi hotel, vervoer, de nodige beveiliging, complete zeggenschap over de uitkomst van de klus en natuurlijk een redelijke vergoeding voor haar vaste team stylisten en visagisten. Na een klein rekensommetje blijkt dat Kim inschakelen voor het promoten van een merk behoorlijk in de papieren oploopt. Het totale kostenplaatje: meer dan een miljoen dollar per klus!

  • BP_25143418

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties