0

victoria beckham verdiensten 150Niemand kan om Victoria Beckham heen: ze begon natuurlijk zoals iedereen weet als Spice Girl, maar is in de loop der jaren gegroeid tot een zeer gerespecteerde fashion designer. Victoria is zoveel meer dan alleen de vrouw van een wereldbekende voetballer, want ze is echt een onderneemster en modeontwerper in hart en nieren.

Dit kunnen we dan ook wel aan de verkoopcijfers van vorig jaar opmaken, want er werd in 2013 elke dag zo’n £83.000 opgebracht. De cijfers liegen er absoluut niet om dat Victoria’s kledinglijn als een tierelier gaat en tassen, kledingstukken als hete broodjes de toonbank over gingen. In 2012 haalde het label in totaal £15,76 miljoen binnen en een jaar later werd de omzet verdubbeld met £30,39 miljoen.

Grote kans dat het gelijknamige fashion huis dit jaar ook zeer succesvol gaat afsluiten. Dit jaar werd Vic’s label ook al bekroond tot ‘Brand of the Year’, dus de moeder van vier is absoluut niet van plan om te stoppen met wat ze het liefst doet. Geld hebben de Beckhams in ieder geval genoeg, maar Victoria is absoluut geen gierigaard want ze schenkt graag aan het goede doel.

  • BP_25319414

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties