0

Kylie JennerAls je geboren wordt als lid van de Kardashian-Jenner clan dan kun je bij voorbaat al rekenen op een redelijk gespekte bankrekening. Maar, nu blijkt dat de miljoenen in de familie niet aan te slepen zijn. Wie dacht dat Kim Kardashian de rijkste van de clan was, think again, want Kylie is begonnen met een inhaalrace!

Kendall Jenner wist zich tijdens fashion week season behoorlijk op de kaart te zetten, maar ook het jongste 17 jaar oude zusje Kylie weet het geld aardig binnen te harken. Volgende de website Polyvore is Kylie het favoriete Kardashian-Jenner familielid onder tieners. Met haar edgy kledingkeuzes, coole haarkleur en vrienden als Jaden Smith en Hailey Baldwin heeft het jongste zusje een behoorlijke fanbase op weten te bouwen en dat is niet geheel onverdienstelijk.

Kylie, die vanaf haar tiende in de serie Keeping Up With The Kardashians verscheen, heeft per aflevering $5.000,- verdiend. Daarnaast loopt het Jenner-zusje ook aardig binnen dankzij een samenwerking met schoenenlabel Steve Madden, eigen kledinglijnen, nagellakjes, een boek en sinds kort ook een beauty lijn.

  • Kylie Jenner hair

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties