0

cara 150Supermodellen hebben een baan waar de meeste meisjes van dromen, shoots op stunning locaties en over de runway paraderen in de mooiste designerkleding. Daarnaast verdienen zij hier ook nog eens een goed belegde boterham mee, zoals Cara Delevingne.

Het 22-jarige model mag dan jong zijn en nog niet zo lang bezig zijn met modellenwerk, maar haar bankrekening liegt er niet om. In slechts een jaar tijd heeft Cara meer dan 2,4 miljoen pond verdient, wat zij onder andere te danken heeft aan klussen voor Topshop en Burberry. Een bedrijf moet er wel wat voor over hebben om de beauty met de wilde wenkbrauwen in te huren voor een shoot, want dit kost algauw 6,500 pond per dag.

Nu ze naast haar modellenwerk hard bezig is om het te gaan maken als actrice, zal dit salaris het komende jaar waarschijnlijk alleen maar gaan toenemen. Op dit moment staan er al vijf films op haar agenda waarin ze volgend jaar zal gaan schitteren op het witte doek. En als dit niet genoeg is voor de Britse heeft ze in ieder geval genoeg geld om een rol op te kopen in een film.

  • cara

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties