0

paris hilton 150Het is algemeen bekend dat de celebs niet op een houtje hoeven te bijten en dat ze tijdens een dagje winkelen alles kunnen meenemen wat hun hartje begeert. Vroeg jij je nou altijd al af wat de sterren verdienen? Wij hebben het antwoord!

Vooral de zangeressen mogen per show aardig wat centjes bijschrijven op hun rekeningnummer. De tours die zij houden leveren bakken met geld op, wat wij ‘normale’ mensen nooit in ons leven zullen zien. Britney Spears treed op dit moment wekelijks op in Planet Hollywood in Las Vegas en verdient daar per show 475,000 dollar mee. Dit zorgde ervoor dat bij Jennifer Lopez de dollar tekentjes in haar ogen begonnen te zien en ook zij zal op dezelfde plek optredens gaan geven. Helaas voor haar zal ze niet hetzelfde bedrag als Britney mogen bijschrijven, maar voor alsnog krijgt ze er 350,000 per showtje voor.

Beyoncé en Jay Z’s gezamenlijke ‘On The Run’ tour heeft ook aardig wat geld in het laatje gebracht. Per show verdiende het powerkoppel een bedrag van 4 miljoen dollar en in totaal gaven zij 21 optredens verspreid over Europa en de Verenigde Staten. Gelukkig kunnen de celebs zonder een gouden keeltje ook flink wat verdienen, met hun eigen talenten. Zo verhuurd Kim Kardashian zichzelf als date aan oude rijke mannetjes, waar een prijskaartje van 750,000 dollar aanhangt. Paris Hilton heeft zich de laatste tijd ontplooit als DJ en als je haar voor een uur op jouw feestje wil hebben moet je daar flink wat voor afrekenen. De erfgename vraagt namelijk 347,000 dollar per uur voor een paar plaatjes op te zetten.

 • beyonce and jay z
  Zangeres Beyoncé en haar man Jay Z
 • britney spears
  Zangeres Britney Spears
 • jennifer lopez
  Zangeres Jennifer Lopez
 • kim kardashian
  Reality ster/ date Kim Kardashian
 • paris hilton
  DJ Paris Hilton

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties