0

Josh 640Afgelopen week was heel gezellig. We hebben een drukke week gehad op kantoor vanwege de uitlevering en lancering van de nieuwe High Summer Twelve 2.0 Collectie! Alle winkels zijn superblij met deze ’s zomerse en kleurrijke collectie en ik kan ook echt niet wachten tot ik alles in het zonnetje kan dragen… Het weer zat deze week gelukkig al mee! Afgelopen vrijdag vieren we met Team JOSH V feest in Club Abe samen met Bottega! Megaveel te vieren en ontzettend gezellig natuurlijk om met heel het team op pad te gaan.

Afgelopen weekend genoot ik van de zon en de rust in Knokke. Het was alweer veel te lang geleden dat ik daar voor het laatst was geweest. Heb het heerlijk gehad, voelde bijna als een weekendje St Tropez met die zon, het strand en alle champagne ;-).

Ik spotte nog wat leuke artikelen in het Parool en de Quote en natuurlijk heb ik weer veel #OOTD’s, selfies en outfit inspiration voor jullie verzameld. Kijken jullie mee naar mijn diary van afgelopen week?

Tot volgende week!

Liefs, Josh

PS: Volg mij ook op Twitter, Instagram en Facebook voor meer mode-avonturen.

Over Josh
It-girl, model, reality ster en ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere donderdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

www.joshv.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties