0

josh 150It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere woensdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

Afgelopen week stond in teken van aankomende feestdagen. Met heel het team proberen we nog zoveel mogelijk af te ronden dit jaar, zodat we allemaal kunnen genieten van een korte vakantie of een paar dagen vrij rond kerst en oud en nieuw! Ik hoop dat ik zelf ook nog even last minute weg kan naar de zon! Zou heerlijk zijn! We sloten afgelopen vrijdag af met een vrijdag-middag-kerst-borrel met team JOSH V en voor iedereen stond een cadeau klaar. Heel fijn om dit jaar op deze manier met het fantastische V Team af te sluiten!

Om het nieuwe jaar fris en fruitig te beginnen, ben ik nog even met een sapkuurtje gestart om even te detoxen. Ag en ik zijn ook nog even samen de spa in gedoken bij Akasha in het Conservatorium. Ook heb ik eindelijk zelf oil-pulling geprobeerd nadat ik zoveel enthousiaste mensen erover hoorde! Anyway, er is alweer bijna een jaar voorbij en rond kerst start ik altijd met reflecteren… Ik had mij geen beter jaar kunnen wensen. All I need for X-Mas is another year like this!

Ik wens iedereen via deze weg ontzettend fijne kerstdagen. Geniet van alle gezelligheid, alle lieve mensen om je heen en natuurlijk je mooie kerst-outfit! ;-)

Tot volgende week!

Liefs, Josh

PS: Volg mij ook op Twitter, Instagram en Facebook voor meer mode-avonturen.

Over Josh
It-girl, model, reality ster en ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere donderdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

www.joshv.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties