0

josh 150It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere woensdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

Afgelopen week stond natuurlijk in teken van de nieuwe ELEVEN Collection! Vanmiddag wordt het lookbook gelanceerd op ILFN en we hebben het ontzettend druk gehad met alle voorbereidingen. Wat ik met jullie wil delen is dat ik ontzettend trots ben op deze collectie en dat ik ontzettend trots ben op het fantastische JOSH V Team…

Elke collectie is vernieuwend en steeds sterker, maar deze Party Collectie is voor mij ook echt een feestje en een mijlpaal. JOSH V bestaat binnenkort vier jaar, we zitten alweer twee jaar in ons prachtige pand en dit is mijn ELFDE collectie alweer sinds het oprichten van JOSH V. Zoveel te vieren! En dat gaan wij zeker doen @ JOSH V HQ, gehuld in onze fabulous party jurkjes uit deze collectie!

Ik hoop dat jullie net zoveel genieten van deze collectie als ik! Vanaf vanmiddag is de collectie te bewonderen middels het online lookbook, maar natuurlijk ook in onze winkels, terug te vinden op JOSHV.com. Happy shopping!

Tot volgende week!

Liefs, Josh

PS: Volg mij ook op Twitter, Instagram en Facebook voor meer mode-avonturen.

Over Josh
It-girl, model, reality ster en ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere donderdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

www.joshv.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties