0

josh 150It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere woensdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

Deze week ben ik weer even in China voor zaken. Deze keer verblijf ik in het W Hotel, omdat ik een zeer leuke samenwerking ben gestart met JOSH V en dit fantastische hotel-keten (soon more info)! Ik heb het weer ontzettend naar mijn zin hier, maar kan tegelijkertijd niet wachten om weer terug naar Amsterdam te vliegen! Het is namelijk fashion week en JOSH V presenteert haar nieuwe FW Collectie op de Modefabriek! Het hele V Team kijkt hiernaar uit en we zijn druk met alle voorbereidingen! :-)

Ondertussen nog veel meer leuk nieuws – de nieuwe Spring Summer Collectie hangt vanaf NU in de winkels en is vanaf vandaag tevens online te shoppen via JOSHV.com! Benieuwd naar de nieuwe Twelve collectie? Bekijk dan om 13u vanmiddag de live lancering van het gehele SS15 Lookbook op ILFN! Ik hoor graag van jullie van de collectie vinden, ik ben echt mega trots erop!!

Vanuit China deel ik een aantal #OOTD’s en selfies met jullie, maar deze Diary staat met name in teken van de nieuwe collectie. Ik heb een aantal gave Sneak Peeks en Style Inspirations voor jullie geselecteerd! Kijken jullie mee naar mijn foto’s van deze week?

Tot volgende week!

Liefs, Josh

PS: Volg mij ook op Twitter, Instagram en Facebook voor meer mode-avonturen.

Over Josh
It-girl, model, reality ster en ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere donderdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

www.joshv.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties