0

Josh 640Afgelopen week was gezellig druk, zakelijk én prive! Ik heb weer een ongelooflijke mijlpaal bereikt in mijn carrière, waarover ik nog niet teveel kan loslaten, maar ik heb zowaar een fantastisch contract mogen tekenen! Ik ben zó trots, blij en dankbaar!! Ik zal jullie binnenkort updaten hieromtrent.

Verder nog een bijzondere mijlpaal, maar dan voor mijn moeder. Die is namelijk zestig geworden, dus we vierden groots haar ‘Sweet Sixty’. Samen met mijn vader en drie zussen ontvoerden wij haar twee dagen, te beginnen met een diner en een overnachting in het Amstel Hotel, waarna zij na een champagne ontbijt door mijn vader op sleeptouw werd genomen voor een dag vol verwennerij. De dag werd afgesloten met een groot verrassingsfeest in Kasteel de Hooge Vuursche, waar we samen met de familie haar verjaardag vierden. Echt ontzettend mooi!

Op kantoor is het druk, de nieuwe FW Fourteen Collectie is onlangs uitgeleverd aan onze partner stores, dus topdrukte in het magazijn door alle nabestellingen! Geweldig om te zien dat de collectie zo goed wordt ontvangen door onze partners, en door jullie allemaal natuurlijk!

Wat deze week extra gezellig maakte, was de aanwezigheid van mijn lieve hondje Stud die weer op bezoek was. Ik mis hem toch wel heel erg als hij er niet is! Maar ik moet wel toegeven dat ik nogal afgeleid ben als hij er is, want het liefst zit hij de hele dag bij mij of mijn zusje op schoot. Onmogelijk om dan niet lekker met hem te knuffelen.
Het was dus weer een week, gevuld met verrassingen, liefde, familie en geweldige mijlpalen! Kijken jullie mee naar mijn foto’s van afgelopen week?

Tot volgende week!

Liefs, Josh

PS: Volg mij ook op Twitter, Instagram en Facebook voor meer mode-avonturen.

Over Josh
It-girl, model, reality ster en ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere donderdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

www.joshv.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties