0

Josh 640Afgelopen week reisde ik af naar Istanbul voor zaken, samen met Ingeborg en Eline. We hebben hard gewerkt, maar vooral ook heel veel plezier gemaakt.

Het was jammergenoeg alleen een beetje koud rond deze tijd van het jaar, dus liepen we met dikke jassen over de Grand Bazaar. Alsnog voelde wij ons behoorlijk SATC – maar dan drie dames op een Turkse markt. Ik vond Istanbul prachtig! Je kan er ook nog eens geweldig winkelen…

Daarnaast was het natuurlijk International Women’s Day, voor mij een belangrijke dag om bij stil te staan! Vandaar twee inspirerende quotes hieromtrent in mijn Diary deze week :-)

Ik bracht even een bezoekje aan mijn haarstylist omdat ik de volgende dag een super leuke shoot en interview had voor Beau Monde – met als onderwerp #Young #Smart #Businneswoman. In april komt deze editie uit, dus nog even geduld… Ik sloot die dag af met een gezellig etentje bij Van Dam met Jamie.

Verder natuurlijk weer volop outfit inspiratie in deze Diary – dus kijken jullie mee naar mijn foto’s van deze week?

Tot volgende week!

Liefs, Josh

PS: Volg mij ook op Twitter, Instagram en Facebook voor meer mode-avonturen.

Over Josh
It-girl, model, reality ster en ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere donderdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

www.joshv.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties