0

Josh 640Afgelopen week was weer mega gezellig, mega druk en mega inspirerend! We zijn @ JOSH V HQ met zoveel leuke dingen bezig, het team blijft groeien met superleuke mensen en er zitten spannende projecten aan te komen!! Het was daarom vorige week weer hoog tijd voor een feestje, dus Team JOSH V zette daarom Club Abe even op z’n kop en ik heb de foto’s!

Ik bereid me voor op mijn reis naar China van aankomend weekend en dan is het altijd even extra druk. Maar dit mag natuurlijk de pret op kantoor natuurlijk niet drukken ;-). Omdat ik altijd vooruitstrevend wil zijn op gebied van social media, plande mijn team een Meerkat/Periscope sessie in via Twitter. Een kwartier lang was ik LIVE te volgen en kon men mij vragen stellen via @JOSHVHQ. Het was echt superleuk! Ik kan niet wachten tot de volgende keer! Download dus allemaal deze apps en volg ons zodat je de volgende keer mee kan kijken en praten! Gemist? Binnenkort posten wij onze beelden en de LIVE Q&A op onze blog op JOSHV.com.

Team JOSH V is momenteel megadruk met de Sample Sale van aankomend weekend, helaas vlieg ik die dag naar HK, dus kan ik er niet bij zijn. Maar het wordt sowieso supergezellig daar! Ook vanaf de Sample Sale zal JOSH V trouwens LIVE streamen via Periscope en Meerkat, dus houd social media in de gaten!

Ook deze week heb ik weer lekker veel #OOTD’s, selfies en outfit inspiration voor jullie verzameld. Kijken jullie mee naar mijn foto’s van afgelopen week?

Tot volgende week!

Liefs, Josh

PS: Volg mij ook op Twitter, Instagram en Facebook voor meer mode-avonturen.

Over Josh
It-girl, model, reality ster en ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere donderdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

www.joshv.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties