0

josh 150It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere woensdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

Afgelopen week in China heb ik samen met Ingeborg voor nieuwe stoffen gesourced in China. Ik heb weer ontzettend veel inspiratie opgedaan voor de nieuwe collectie! Maar, zoals jullie weten is de ELEVEN Collection onlangs gelanceerd, dus wij kunnen niet wachten op terug naar Nederland te gaan en onze favo setjes kleding uit te zoeken! Ik heb begrepen dat er al heel veel items uitverkocht zijn, dus ik hoop dat mijn musthaves voor aankomende winter apart zijn gelegd door mijn collega’s ;-)

Hier in China vermaken wij ons prima, het blijft hard werken, maar het geeft tegelijkertijd veel energie. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat zijn we bezig, maar we zijn hier dan ook maar een weekje deze keer. Elke dag sluiten we af met een gezellig etentje, het uitgaan slaan we maar even over, want volgens mij hebben we beide nog steeds onze jetlag er niet uitgeslapen! Onze laatste dag is alweer aangebroken, dus wij gaan onze koffers nu inpakken!

Ik hoop dat in Nederland iedereen geniet van de nieuwe Party collectie! Superbedankt voor alle leuke reacties!! Shopse!

Tot volgende week!

Liefs, Josh

PS: Volg mij ook op Twitter, Instagram en Facebook voor meer mode-avonturen.

Over Josh
It-girl, model, reality ster en ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere donderdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

www.joshv.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties