0

JOSH 150It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere woensdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

Mijn week is begonnen met een zakentrip naar China. Heerlijk om daar weer even te zijn! De nieuwe collectie wordt weer prachtig en mijn zusje en ik genieten van de warmte. Soms is het zelf een beetje té warm en is het zelfs bijna niet uit te houden. Konden we maar elke dag even in ons zwembad duiken! Hopelijk komt dat er volgende week van, maar tot nu toe zijn we elke dag hard aan het werk geweest.

Verder staat JOSH V HQ nog steeds in teken van de Oranje-gekte! Ik spotte ons ‘GOALDIGGER’ WK-it-shirt nog bij Nicolette van Dam op instagram, te leuk! In deze Diary verder weer volop #OOTD’s en #Selfies van mijn team en leuke outfits ter inspiratie. Kijken jullie mee naar mijn foto’s van deze week?

Tot volgende week!

Liefs, Josh

PS: Volg mij ook op Twitter, Instagram en Facebook voor meer mode-avonturen.

Over Josh
It-girl, model, reality ster en ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere donderdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

www.joshv.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties