0

Josh 640Afgelopen week was heerlijk! Ondanks dat ik nogal een hectisch leven heb, soms ook wat stress en heftige deadlines, heb ik mezelf beloofd vooral te blijven genieten. In 2015 heb ik – een beetje laat I know – de #YOLO-term en hashtag helemaal eigen gemaakt.

Ik investeer nog veel meer tijd in ontspanning dan voorheen, ga het liefst om de dag naar de spa, yoga of meditatie, gezellig uit eten met vrienden en vriendinnen… Happier than ever!

Deze week staat dus in het teken van YOLO. Ik kan het iedereen aanraden om soms even wat langer stil te staan bij mooie dingen; count your blessings! En omdat ik in een ontzettend goede bui ben, gooi ik er een leuk actie in; Gratis verzending via JOSHV.com! ;-)

Naast allerlei zen-foto’s, heb ik natuurlijk ook weer volop #OOTD’s, #selfies en vooral veel outfit inspiratie voor jullie verzameld! Kijken jullie mee naar mijn foto’s van afgelopen week?

Tot volgende week!

Liefs, Josh

PS: Volg mij ook op Twitter, Instagram en Facebook voor meer mode-avonturen.

Over Josh
It-girl, model, reality ster en ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere donderdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

www.joshv.com

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties