0

Josh 640Afgelopen week was te gek! Mega druk maar echt heel leuk… We zijn @ JOSH V HQ bijna klaar voor de uitlevering van de Twelve 2.0 High Summer Collection, dus dat maakt het extra druk achter de schermen. Naast de nieuwe collectie, lanceer ik volgende week samen met Mascha van Beautygloss ook nog onze BGxJV dresses. We hebben hier zó naar uit gekeken…

Ik geef jullie in deze Diary alvast wat kleine sneakpeeks voor de nieuwe collectie… Nog een klein weekje geduld! Ik had nog een gezellig etentje met de presentatrice van Fashion TV bij Momo en daarna vertrok ik naar Parijs voor een lekker lang weekend genieten, shoppen en inspiratie op doen. Terug in Nederland verwelkomde ik vier nieuwe collega’s die deze week zijn gestart @ JOSH V HQ. Het team wordt steeds groter en gezelliger!

Daarnaast is deze week de Beau Monde uitgekomen met mijn fotoshoot en interview erin… Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Kijken jullie mee naar mijn Diary van deze week?

Tot volgende week!

Liefs, Josh

PS: Volg mij ook op Twitter, Instagram en Facebook voor meer mode-avonturen.

Over Josh
It-girl, model, reality ster en ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere donderdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

www.joshv.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties