0

Josh 640Nog een paar laatste dagen héél hard werken en China en daarna stapte ik voldaan in het vliegtuig terug naar Amsterdam. Het waren twee zeer succesvolle, drukke én leuke weken met Borg. Ondanks het harde werken, blijft het allemaal zo ontzettend leuk. Ik moet ook bekennen dat Borg zich ontpopte tot een ontzettend goede fotograaf. Ik heb me suf gelachen om haar paparazzi-achtige taferelen, die leidde tot de foto’s in mijn Diary hieronder! Thanks Borg, ze zijn leuk! ;-)

Het was afgelopen week moederdag en JOSH V gaf een gelukkige winnares een geheel verzorgd ontbijt cadeau voor haar moeder. Ik zat toen nog in China, en was stiekem wel een klein beetje jaloers dat ik niet gezellig met mijn moeder en zusjes kon ontbijten. Maar dat haal ik binnenkort wel in!

Terug in Nederland ben ik direct naar kantoor gegaan! Ik heb iedereen gemist en er staat genoeg op de agenda. Geen tijd dus om mijn jetlag eruit te slapen… Maar wel tijd voor ontbijtjes en een leuke lunch in de zon. Werken kan soms namelijk ook gewoon vanaf een terrasje!

Verder spotte ik Quinty en Og3ne weer in ontzettend mooie JOSH V outfits. En ook deze week heb ik natuurlijk weer de nodige outfit inspiratie voor jullie verzameld! Kijken jullie mee naar mijn foto’s van afgelopen week?

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties