0

Josh 640Afgelopen week in China was gezellig, druk en enerverend. Mijn zusje Eline en ik komen soms handen en voeten te kort om alles aan te pakken en in goede banen te leiden, maar hard werken wordt altijd beloond! Na een aantal lange dagen werken, trakteer ik op een heerlijke full body massage, zodat we de volgende dag met hernieuwde energie aan de slag kunnen.

Ons Team hier in China breidt zich, net als het JOSH V Team in Amsterdam, snel uit. Heel gaaf om die groei te zien. Dankzij het groeiende en professionele team hier, heb ik besloten eindelijk weer mooie schoenen te gaan maken voor JOSH V, dus ik geef jullie alvast een klein voorproefje!

Het wordt steeds leuker hier en mijn nieuwe appartement begint al een beetje als een tweede thuis te voelen! Daarnaast ben ik dol op het gezonde eten hier. Al het groente en fruit is hier zoveel lekkerder en verser én heel betaalbaar… Na bijna twee weken hier te zijn, begin ik toch wel een beetje het thuisfront te missen (én vooral ook mijn knappe man Nick!), dus tijd om alles af te ronden hier. Nog een paar dagen en dan vliegen we weer richting Amsterdam. Hopelijk is de storm in Nederland dan weer een beetje gaan liggen en kan ik nog een paar zonnestralen meenemen.

Ondertussen is Team JOSH V in NL heel druk met de uitlevering van de nieuwe FW15 collectie! The Fourteen collectie is as we speak onderweg naar de winkel bij jou in de buurt en het nieuwe lookbook wordt dan ook gelanceerd. Binnenkort kan je dus weer flink shoppen! Ik ben heel benieuwd wat jullie van de nieuwe collectie vinden… Tot die tijd kan je je hart ophalen tijdens de SALE, want op JOSHV.com kan je nu shoppen met kortingen tot wel 50%! Shopse en tot volgende week!”

Tot volgende week!

Liefs, Josh

PS: Volg mij ook op Twitter, Instagram en Facebook voor meer mode-avonturen.

Over Josh
It-girl, model, reality ster en ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere donderdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

www.joshv.com

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties