0

internship beijWat? Voor onze vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een: Teammanager Sales Damesmode voor 38 uur per week. De Bijenkorf heeft zich in de afgelopen honderdveertig jaar een bijzondere positie verworven binnen de Nederlandse detailhandel. Als vooraanstaand warenhuis vervullen wij vaak een voortrekkersrol. Wij willen die positie handhaven en onze omgeving blijven inspireren. Onze missie verwoordt dit helder en eenduidig: “Wij zijn hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt”.

Sinds februari 2011 maakt de Bijenkorf onderdeel uit van de Selfridges Group Limited, een groep van warenhuizen verspreid over Europa en Noord-Amerika. Wereldwijd werken er circa 13.000 medewerkers voor de Selfridges Group Limited en zij werken dagelijks met passie aan een optimale tevredenheid van hun klanten.

In de afgelopen decennia heeft de Bijenkorf een bijzondere positie verworven binnen de detailhandel. De komende jaren ontwikkelt de Bijenkorf zich steeds verder als premium department store op internationaal niveau. De strategie, waarbij de Premium Experience van onze klanten centraal staat, zorgt ervoor dat de Bijenkorf volop in Beweging is. Als organisatie wordt er dagelijks hard aan gewerkt om ieder bezoek van onze klanten tot een belevenis te maken.

Als Teammanager Sales breng jij jouw team (van ca. 30 medewerkers) op een hoger niveau van premium service. Je bent een commerciële en organisatorische Teammanager die ervoor zorgt dat  jij samen met jouw team dagelijks een inspirerende winkelbeleving voor onze klanten creëert. Je werkt hierin nauw samen met alle afdelingen binnen het filiaal, waaronder Merchandise en Visual, om de gehele winkelbeleving voor de klant zo optimaal en commercieel mogelijk te benutten.

Werkzaamheden?
- Binnen het budget van het commerciële programma verantwoordelijk voor; vakbekwame en servicegerichte medewerkers, sturing op concessionairs, attractief en commercieel winkelbeeld en eigen initiatieven gericht op omzetverhoging en bevordering.
- Efficiënte en servicegerichte kassa-afhandeling (ook door medewerkers concessionairs) door; Voldoende geïnstrueerde medewerkers werkend conform centrale richtlijnen, efficiënte inrichting van het kassameubel en beschikbaarheid van benodigde kassamaterialen.
- Effectieve communicatie met leidinggevenden van andere specialismen, zowel in filiaal als binnen het servicekantoor m.b.t. werkwijzen, prioriteitstelling, goederen en processen binnen ieders verantwoordelijkheidsgebied.
- Optimale bijdragen op het gebied van bijverkoop, werving members en uitvoering loyaliteitsprogramma’s en services.
- Optimale kwantitatieve en kwalitatieve personeelsplanning passend binnen budget en loonquote.
-Coaching van medewerkers en begeleiding van 1e medewerkers in het verhogen van de kwaliteit van de afdeling.
- Je bent verantwoordelijk voor de voortgang, beoordelingen, verzuim, ontwikkeling en opleiding, formatieplanning en selectie van medewerkers
- Pro-actief volgen van omzet- derving en kostenontwikkelingen, analyse en interpretatie van deze gegevens en op basis daarvan implementatie van verbetervoorstellen en optimalisaties.
- Vervanging van je collega Teammanagers bij afwezigheid
- Verantwoordelijk voor tijdig inspelen op formatieplanning met betrekking tot medewerkers.

Eisen? Je bent de juiste kandidaat als je jezelf volledig herkent in de onderstaande omschrijving:
- Minimaal HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in de richting Small Business and Retail, Hotelschool, of Economie
- Minimaal drie tot vijf jaar ervaring in een verkoopgerichte functie bij een retailorganisatie gericht op het hogere segment damesmode.
- Minimaal 2 jaar werkervaring in een leidinggevende functie aan een grotere groep medewerkers (team > 20 personen).
- Beschikt over succesvolle ervaring met plannen & organiseren vanuit resultaat- en klantgerichtheid in een dynamische retailomgeving.
- Neemt van nature initiatief en de voortrekkersrol in een groep en stelt zich flexibel en respectvol op in de samenwerking met anderen.
- Weet problemen snel en goed te analyseren en te vertalen vanuit een pro-actieve en oplossingsgerichte houding.
- Aantoonbare passie voor fashion en op de hoogte van de laatste trends en noviteiten.
- Bij voorkeur woonachtig in of rondom Utrecht.
- Is fulltime beschikbaar (38 uur per week) en vindt het werken in het weekend en tijdens avonduren geen bezwaar.
- Flexibiliteit in werktijden is een vereiste.
- Is een fan van de Bijenkorf!

Vast, onbepaalde tijd? Bij de Bijenkorf is elke dag anders; door continu vernieuwend te zijn en open te staan voor verandering maak je het bezoek van onze klanten tot een belevenis. Als teammanager binnen de Premium Experience Strategie ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verbetering van de afdeling om deze tot een hoger niveau te tillen. Hierbij wordt een groot beroep gedaan op je ondernemerschap om alle kansen, mogelijkheden en faciliteiten naar eigen inzicht zo goed mogelijk te benutten.

Wat bieden wij? Medewerkers van de Bijenkorf kunnen rekenen op een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris. Tevens ontvangen onze medewerkers een kortingspas die een aantrekkelijke korting oplevert bij aankopen binnen de Bijenkorf. Daarnaast bieden wij uiteenlopende ontwikkelingsmogelijkheden onder andere voor jong talent, vakspecialisten en aankomende managers.

Interesse? Laat naast je c.v. ook een motivatie achter waarin je aangeeft waarom jij de geschikte Teammanager Sales bent om ons warenhuis tot een premium store te kunnen blijven ontwikkelen. Reageer direct via onze sollicitatiepagina.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) vormt onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Website: www.debijenkorf.nl

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties