0

Tiffany & Co. lanceert een nieuwe collectie genaamd Tiffany T. Het bekende sieradenmerk dat bekend staat om haar iconische blauwe doosjes met een witte strik heeft een nieuwe Design Director ingeschakeld met als resultaat een veelbelovende collectie.

Francesca Amfitheatrof liet zich voor Tiffany T inspireren door grote bruisende steden, waar wereldreizigers op zoek zijn naar kunst en cultuur. Dit combineerde zij met een abstract en rauw randje. Francesca heeft bij het ontwerpen van deze lijn vooral gekeken naar vernieuwing en lichtheid van Tiffany & Co.

In de collectie vindt je veel hoeken en rondingen terug. Het oogt dus erg minimalistisch, denk maar aan cuffs en schakelkettingen met als basiselement een T. Met deze nieuwe collectie kun je voor een opvallende sieradenlook gaan of juist voor een subtiele look.

De nieuwe collectie is verkrijgbaar bij alle Tiffany & Co shops en kun je al bestellen op de website van Tiffany & Co. Kan je niet wachten om een piece van de collectie aan te schaffen? Klik dan op één van de foto’s. De prijzen variëren tussen de €490,- voor een Tiffany T cutout ring in sterling zilver tot €17.200 voor een 18k gouden ketting.

nl.tiffany.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties