0

Gek op sieraden én op chocolade? Presentatrice Lauren Verster combineert die twee! Ze verklaart haar liefde aan chocolade met de presentatie van een nieuwe sieradenlijn, grotendeels gemaakt van chocolade.

Deze sieradenlijn is een eenmalig initiatief van chocoladefabrikant Mars en ontwikkelingsorganisatie Solidaridad om de aandacht te vestigen op de nodige verduurzaming van de cacaomarkt. Sieraden zijn luxe artikelen, gemaakt van dure en schaarse materialen. Eigenschappen die in de toekomst ook van toepassing kunnen zijn op chocolade, als de cacaoproductie niet verduurzaamt.

Lauren ontwierp daarom deze sieraden, om de nadruk te leggen op het feit dat chocolade een luxe artikel wordt als er niet duurzamer wordt omgesprongen met cacao.

Lauren: “Chocolade zorgt voor dat kleine geluksmoment als je het nodig hebt. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat we daar met zijn allen van kunnen blijven genieten. Nog belangrijker vind ik het dat we bij kunnen dragen aan een duurzamere wereld en een beter leven voor de cacaoboeren in Afrika. Daarom ben ik blij dat ik een bijdrage kan leveren aan dit initiatief en een deel van de sieraden heb mogen ontwerpen. Het resultaat is een hele bijzondere en unieke sieradenlijn.”

De exclusieve sieraden zijn gemaakt van onder meer pure chocolade, witte chocolade, cacaoboter en -poeder, afgewerkt met marsepein en bladgoud. Consumenten die zo’n bijzonder sieraad in huis willen hebben, kunnen tot 7 november op www.fortheloveofchocolate.nl een virtueel sieraad kopen en maken daarmee kans op één van de echte chocolade sieraden.

Lauren Verster heeft sieraden van chocolade ontworpen

Hier toont Lauren de eenmalige collectie

Een ketting van chocolade

Oorbellen van chocolade

www.fortheloveofchocolate.nl

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties