0

IT Girl Rozalia RussianElke zondag zetten we een internationale it-girl in de spotlights op ILFN. Dit zijn niet de dames die je in de bladen terugvindt door schandalen, maar de échte met een stijl waar je u tegen zegt.

De it-girl van deze week heet Rozalia Russian en komt uit Melbourne. Rozalia is getrouwd met club owner Nick Russian, en is heel toevallig zelf ook nog van Russische afkomst. Het koppel is erg bekend in Australië door Nick’s hippe nachtclub Eve. Rozalia is the ultimate partygirl en draagt dan ook het liefst super korte jurkjes en torenhoge hakken. Haar favoriete jurkjes voor een avondje stappen zijn van Herve Leger.

Natuurlijk onbetaalbaar maar wij hebben een to-die-for budget exemplaar gevonden van By Yessey. Rozalia en Nick wonen in een super gestyled appartement en thuis kleedt ze zich het liefst casual, denk bijvoorbeeld aan oversized printed t-shirts en leggings. Rozalia is inmiddels in verwachting van hun eerste kindje. Inspirerende home pics, party outfits en pregnancy styles kun je allemaal zien op Rozalia’s instagram account.

Bekijk onderaan waar je de items kunt bestellen.

itgirl rozalia1
T-Shirt
Jurkje
Oorbellen
Wimperserum
Creme
Clutch
Schoenen

instagram.com/rozalia_russian

(Vormgeving & productie: Lisa Estelle)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties