0

ISSUE Talkies nieuwe modenummer en een manneneditieTalkies begint het jaar steevast met dé fashion issue en doet er dit jaar nog een schepje bovenop met een manneneditie! Vanaf vandaag liggen ze samen in de schappen, dus je krijgt twee voor de prijs van één!

Covermodel Olcay Gulsen verovert de wereld met haar SuperTrash, maar de prijs is hoog. In het blad staat een openhartig gesprek en komen de verschillende karakters van Olcay in beeld. Ook staat er een interview in met Danie Bles over haar eigen kledinglijn. “Ik leef mijn droom en hoop de ByDanie collectie tot een succes te brengen, zodat het een fundament vormt voor meer. Verder bezocht Kristina, Cameron Diaz in New York én had een Q & A met styliste Rachel Zoe, wonder boy Alexander Wang en fashionable alleskunner Daphne Guinness.

Philipp Plein siert de cover van de Talkies Men en lanceerde deze samen met Olcay Gulsen in hartje Amsterdam tijdens de feestelijke launch van deze bijzondere edities! De interieurontwerper annex fashiondesigner Plein: “Er zijn geen grenzen in de wereld. Alles is mogelijk als je het gewoon doet. Zodra je dat doorhebt zul je zoveel meer van je dromen bereiken.” Men will be men dus in de manneneditie veel vrouwelijk schoon, auto’s, reportages, interviews, reizen naar Shanghai en Vegas, gadgets en de laatste mode.

Bekijk een preview van het blad hieronder.

www.talkiesmagazine.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties