0

Schermafbeelding 2014-01-09 om 09.18.58Al jarenlang zit tijdschrift Glamour aan de top van de internationale en Nederlandse bladenmarkt en is dan ook bijna niet meer uit de schappen weg te denken. Het was deze maand ook al weer tijd voor hun 100e nummer en je begrijpt, dat moet grootst gevierd worden.

En dat doet Glamour met een speciaal big birthday issue, waarbij de nadruk vooral ligt op ‘#generationglamour’. De typische Glamour lezeres – verslaafd aan social media, doet vooral wat haar gelukkig maakt en is niet bang om haar talent te laten zien – komt in het nieuwe nummer uitgebreid aan het woord. Maar liefst 100 verschillende vrouwen, die perfect passen bij deze generatie, werden geïnterviewd en gefotografeerd en dat levert een hoop interessant foto’s en verhalen op.

Van wereldverbeteraars en modeontwerpers tot zangeressen en eigenwijze ondernemers; in de birthday issue krijgen ze een eigen podium, met een glamorous randje natuurlijk. Je vindt het grote verjaardagsnummer vanaf vandaag in de schappen. Kopen dus!

Schermafbeelding 2014-01-09 om 09.18.58

www.glamour.nl

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties