0

EVA MENDESElk seizoen komt er wel een designer item voorbij waarvan bloggers en celebs helemaal wild worden. Of het nu gaat om een fantastisch stel schoenen, een it-bag of zonnebril: dit item stijgt regelrecht naar de top van een ieders wishlist. Maar, zo’n gewild designer item is niet altijd even budgetproof en soms moet er diep voor in de buidel getast worden.

Werp één blik op de Prada Baroque zonnebril en je weet het zeker. Deze sunglasses zijn een kunstwerkje en de investering waard. Van Ashley Olsen tot Eva Mendes en van Rihanna tot Beyoncé alle stijlvolle it-girls werden met de zonnebril gespot. Prada heeft het gladde zwarte montuur inmiddels een glamorous update gegeven en voorzag de baroque krul van zwarte diamanten. Helemaal rock ‘n roll bij een leren broek, maar elegant en lady like bij een little black dress.

Het is even diep in de buidel graven, maar van deze bril weet je het zeker. Hij is celebrity proof. Bekijk de Prada ornate crystal sunglasses hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.mytheresa.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties