0

Investment pieceElk seizoen komt er wel een designer item voorbij waarvan bloggers en celebs helemaal wild worden. Of het nu gaat om een fantastisch stel schoenen, een it-bag of zonnebril: dit item stijgt regelrecht naar de top van een ieders wishlist. Maar, zo’n gewild designer item is niet altijd even budgetproof en soms moet er diep voor in de buidel getast worden.

De lente/zomer collecties van verschillende modehuizen stromen al binnen op mytheresa.com en we worden er daadwerkelijk hartstikke hebberig van. Onze ogen lieten we meteen vallen op heerlijke leren platform sandalen van Marc Jacobs. Deze zwarte sleehakken zijn voorzien van bandjes, waar we een nostalgisch gevoel van krijgen.

Als kind droegen we namelijk al sandalen met bandjes en we kunnen nou niet allemaal zeggen dat we er echt fan van waren. Soms moesten we er aan geloven omdat moeders vond dat het beter was voor onze voeten. Deze hakken zijn daarentegen een compleet ander verhaal en we zien onszelf er al helemaal mee paraderen door de stad. Gelukkig hebben we nog even om te sparen, want de lente en zomer staan nog lang niet voor de deur. Wij zijn fan!

Bekijk de fashionable ‘sandalen’ hieronder. Zin om te shoppen? Klik dan hieronder op één van de beelden.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.mytheresa.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties