0

calorie 150Nu het zomer is en we weer in bikini moeten, wil iedereen wel een paar pondjes kwijt. Een strak sportregime kan hier goed bij helpen maar wat we niet moeten vergeten, is dat calorieën tellen ook een belangrijke factor is.

Ervoor zorgen dat je niet de dagelijkse calorie inname overschrijdt is hierbij een must, maar dit blijkt vaak nog lastiger dan gedacht. De Amerikaan Matt Webster heeft hier nu een perfecte oplossing voor bedacht in de vorm van een heuse calorie telmachine!

Het apparaat maakt gebruik van een soort magnetron en een schaal die je voedsel meten. Je plaatst dit gewoon over je bord met eten heen en het apparaat laat je dan zien hoeveel ‘energie’ er in het voedsel zit wat je gaat eten. We have the weight of the food and the proportion that’s water and the proportion that’s fat, and from that information, we can estimate calories” aldus Matt.

Voor wie nu helemaal enthousiast is geraakt en dit geweldige apparaat meteen wil aanschaffen hebben we (nog) geen goed nieuws. Het product zit nog middenin de testfase en heeft nog geeneens écht eten gemeten. Wij kunnen in iedergeval niet wachten tot dit apparaat ooit in de winkels komt te liggen!

  • calorie 500

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties