0

studiodry handschoenen 150Je kent het vast wel: in de morgen moet je grote moeite doen om je haar droog te houden tijdens het douchen omdat je, als het nat wordt, úren bezig bent met het droogmaken ervan. Daarnaast is het gebruiken van de föhn een kriem voor het haar: het droog uit en het wordt in het ergste geval dof, broos en statisch.

Haters van de elektronische droger kunnen opgelucht ademhalen, want een bedrijf lijkt een vervanging gevonden te hebben. Webwinkel Hammacher Schlemmer heeft een paar eco-friendly handschoenen in haar assortiment waarmee je je haar droog kunt wrijven.

Waarom het beter is dan de handdoek? Het materiaal, onder andere bestaande uit hi-tech microfibres, absorberen al het water uit je haar en het droogt je haar 2 keer sneller dan de normale handdoek. Zélfs als er nog allemaal stylingproducten zoals haarlak en mouse in zit.

De zogenaamde StudioDry Hair Drying Gloves kun je ook gebruiken als je flink nat bent geregend én je kunt er losse krullen mee maken. Voor slechts 20 dollar zijn ze de jouwe.

  • studiodry handschoenen 500
  • Schermafbeelding 2014-12-31 om 09.27.56
  • Schermafbeelding 2014-12-31 om 09.28.07

www.hammacher.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties