0

Doutzen Kroes was in Nederland om de eerste G-Star Women Store te openen. Maar dat was niet de enige reden. Het topmodel was ook aanwezig om aandacht te vragen voor de  G-Star Women selected by Vogue supporting dance4life collectie, waarvan de volledige opbrengst naar het goede doel gaat waar zij ambassadrice voor is.

Wij voelden Doutzen even aan de tand over de collectie. “Het leren jasje is mijn favoriet uit de G-Star Women selected by Vogue supporting dance4life collectie. Ik draag ‘m nu op de plissérok uit dezelfde lijn, welke zo verfijnd is dat je bijna niet zou zeggen dat het jeans is. Het leren jasje is écht een klassieker. Ik zou ‘m bijvoorbeeld ook kunnen dragen bij een dagelijkse outfit met een jeans.”

Het model vindt het erg belangrijk om zich in te zetten voor dance4life. “Ik wil naast mijn leven als model ook iets doen wat echt diepgang heeft en bijdraagt aan een betere wereld. Daarom zet ik mij voor dance4life in. En als er met behulp van mode geld kan verzameld worden voor dance4life, dan spoor ik dat alleen maar aan.”

Of Doutzen design ambities heeft naast haar modellencarrière? “Mocht er een nieuwe collectie komen van van G-Star en Vogue voor dance4life dan zou ik het wel leuk vinden om weer betrokken te zijn bij het ontwerpproces. Het lijkt me wel leuk voor een keer, maar ik zou niet echt als designer aan de slag willen naast mijn normale job.”

Bekijk de beelden van de opening van de winkel hier. De foto’s van de speciale collectie staan hieronder.

www.g-star.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties