0

sylvie collection kerst 2014 150Dat Sylvie en Hunkemöller een gouden duo zijn, moge duidelijk zijn dankzij de succesvolle samenwerkingen de aflopen tijd tussen de presentatrice en het lingeriemerk. Niet alleen is Sylvie het beeldschone gezicht en campagnemodel van Hunkemöller, ook ontwierp ze zelf items voor het merk onder de naam ‘The Sylvie Collection’.

Gisteren werd de nieuwe Sylvie Collection voor de Kerst gepresenteerd in het Transformatorhuis op het Westergasterrein in Amsterdam en ILFN’s founder & director mocht Sylvie aan de tand voelen over de collectie die vanaf 3 november in de winkel ligt.

Lees het interview hieronder!

Hoe zit het met de styling van de campagnefoto’s? Is Danie Bles daarbij betrokken?
Nee, dat ligt echt bij Hunkemöller. Het begint natuurlijk ver van te voren met het bedenken van inspiratie. Vorig jaar was dit Parijs en Londen was een logische volgende stap. Ik heb twee jaar in Londen gewoond en ik vind het een inspirerende sexy stad. Het heeft iets onweerstaanbaars: iedere keer als ik naar Londen ga, dan heb ik een fijn spannend gevoel. Het is heel anders dan Parijs: het is wel sexy en vrouwelijk maar ik denk dat de Britse humor iets meer cheekyness heeft en dit hebben we erin verwerkt. De Sylvie Collection voor deze Kerst is een mix van typische Sylvie elementen zoals de S-jes, de strikjes (die nu groter zijn dan bij de vorige collectie) en het kant.

Kun je iets vertellen over de pasvormen?
We hebben dit keer een goede mix van pasvormen. We hebben push-up beha’s, voorgevormde beha’s maar ook soft beha’s omdat ik dat zelf prettig vind. Ook hebben we broekjes die breder zijn tot heel smal en laag op de heupen, dus iedereen kan iets vinden wat bij haar figuur past. Iets wat heel vernieuwend is voor de winter en wat wij hebben gedaan, is het gebruik van pastelkleuren. Pastel komt ook steeds meer terug in normale kleding tijdens de winter, bijvoorbeeld in luxe cashmere stoffen. Ik denk dat we allemaal wel een mooie roomwitte winteroutfit in gedachten hebben met trendy gouden sieraden: dat rijke gevoel zit ook in deze collectie en dat is perfect voor de winter.

Ik zie dat je ook een aubergine kleurige lijn hebt…
Dit heb ik gedaan omdat het niet zo’n standaard kerstkleur is als rood; ik denk dat donker aubergine een hele moderne benadering is voor een kerstset. Als je donkere kleding draagt, is aubergine een goede kleur om eronder aan te trekken. Het is niet erg om in plaats van zwart andere dingen uit te proberen en aubergine is een kleur die heel flatterend is op de huid.

De laatste jaren is het zo dat je heel veel lingerie mag zien bij een outfit. Zou je zo’n pastelkleurige kanten body ook gewoon onder je kleding dragen, bijvoorbeeld onder een mooi jasje?
Je mag onder de body een beha doen maar je kan ‘m ook zo dragen. Wat ik leuk vind, is bijvoorbeeld een pastelkleurige semitransparante blouse los over deze kanten body aantrekken en ‘m dan combineren met een leren legging; dat is een mooi contrast tussen dat zachte wat het kant heeft. Mijn beha’s hebben mooie rugdetails en daarom is het ook helemaal niet erg als je deze door een transparante blouse ziet. Hetzelfde geld voor een zwarte kanten body: als je dan er een losvallende blouse op draagt en je ziet er wat kant doorheen komen, dan mag dat.

Deze foto met zwarte kanten body is zo sexy en mooi…
Het is wel grappig om daar zo op de grond te liggen… Het was gelukkig niet zo koud die dag maar het is toch wel spannend! Moet je voorstellen: je staat in je lingerie en bedenkt dan van ‘goh ik ga hier liggen’. Heb je het filmpje gezien?

Ja! Het leuke is dat je daar ook lekker die lol van jou ziet. Kijk hier lig je wel helemaal knap te zijn…
Maar daarom is het ook goed dat je het filmpje ziet, dan zie je hoe het tot stand komt. Ik vind het ook belangrijk voor mensen om te zien hoe het er in het echte leven uitziet want iedereen kan denken van die foto dat is stilstaand beeld en daar is 100 uur aan gewerkt. Als je het filmpje bekijkt dan zie je gewoon hoe mooi die lingerie zit, hoe goed de pasvorm is en hoe vrij ik beweeg en dat zegt natuurlijk ook heel veel. Het gaat niet alleen over hoe mooi het is maar ook hoe het zit en dat is even zo belangrijk.

Naast aubergine heb je ook blauw gebruikt dit keer voor je collectie…
Deze midnight blue vind ik heel mooi: het is niet een tint die je snel zou pakken misschien maar wel heel flatterend is op de huid. Stel je voor dat je een midnight blue jurkje draagt, dan is het niet erg als hier een bandje of randje van tevoorschijn piept want het matcht en ik vind het sexy. Ik ben zelf fan van broekjes die laag op de heupen zitten en waarvan de bandjes smal zijn en dat zit in deze collectie. De strikjes zijn heel fijntjes dus het zit niet in de weg als je een jeans aan hebt.

Dit is een foto (het exemplaar met de typisch Britse zwarte muts op) waarbij mensen je niet zo snel herkennen. Je bent het zeker maar je ziet het niet in eerste instantie.
Dit is echt zo’n lucky shot waar ik lag te rollebollen en gek lag te doen. Het pak hadden we liggen en iedereen was ermee aan het geinen: de fotografen, de mensen van de productie. Ik zei ‘wanneer mag ik het nou eindelijk aan?’. We hadden het niet van te voren bedacht dus het was eigenlijk een shot voor de lol. Ik deed hem aan, was gek aan het doen en aan het rollen en ineens kwam het shot tot stand. Ik sms’te ‘m naar Danie en die zei: ‘*****, er hoeft alleen maar Vogue boven te staan’. Voor mij is dit hét shot van de collectie.

Heb je een favoriet setje uit deze collectie?
Mijn favorieten zijn de body met het kettinkje en de kamerjas en die set die daaronder gefotografeerd is met het bustiertje en de jarretels. Dit is mede mijn favoriet vanwege de kleurcombinatie: de peachy pink pastel heeft een mooi contrast met het zwarte kant. Ik vind het heel sophisticated en dat is ook wel een keyword voor mij.

 • sylvie collection kerst 2014 640
  Annic en Sylvie gisteren
 • Schermafbeelding 2014-10-10 om 11.49.47
  Sylvie's lucky shot
 • Schermafbeelding 2014-10-10 om 11.51.28
  Eén van Sylvie's favoriete setjes
 • Schermafbeelding 2014-10-10 om 11.52.40
  Deze body is ook een favoriet van Sylvie
 • Schermafbeelding 2014-10-10 om 11.51.41
  De foto met zwarte kanten body waar Sylvie op de grond ligt en Sylvie en Annic het over hebben
 • Schermafbeelding 2014-10-10 om 11.50.04
 • Schermafbeelding 2014-10-10 om 11.50.17
 • Schermafbeelding 2014-10-10 om 11.50.31
 • Schermafbeelding 2014-10-10 om 11.50.40
 • Schermafbeelding 2014-10-10 om 11.50.50
 • Schermafbeelding 2014-10-10 om 11.51.03
 • Schermafbeelding 2014-10-10 om 11.51.14
 • Schermafbeelding 2014-10-10 om 11.51.54
 • Schermafbeelding 2014-10-10 om 11.52.10
 • Schermafbeelding 2014-10-10 om 11.52.23
 • Schermafbeelding 2014-10-10 om 11.52.51
 • Schermafbeelding 2014-10-10 om 11.53.05

www.hunkemoller.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties