0

sylvie interview hunkemoller 150De samenwerking tussen Sylvie Meis en Hunkemöller is nog lang niet over! De twee zijn dol op elkaar en de items uit de collecties gaan als warme broodjes de toonbank over. Over niet al te lange tijd staat het voorjaar weer voor de deur en Sylvie en Hunkemöller hebben de handen weer ineen geslagen voor een badkledinglijn.

De collectie, bestaande uit 13 verschillende bikini’s, een lange paarse jurk, een korte jumpsuit, een wit boho rokje en slippers zal begin mei in de winkels komen te liggen. ILFN’s founder & director Annic was uitgenodigd door Hunkemöller om naar Berlijn af te reizen en met Sylvie te spreken over onder andere de nieuwe collectie.

Lees het eerste deel van het interview hieronder!

Wat is jouw favoriete setje? Ik dacht aan het roze met paars en oranje exemplaar omdat deze op de pop hing.
Die is super mooi en ook wel één van mijn favorieten. Ook de complete groene lijn vind ik geweldig want ik houd van de kleur groen in combinatie met goud, zoals we gedaan hebben. Ja, ik houd van bohemien, dus ik vind het witte setje met het witte rokje ook erg mooi… Zo typisch Sylvie! Het zit niet alleen lekker maar staat ook erg leuk. Het heeft iets flirty en dat is typisch mij. Ik weet nog wel dat we in Thailand de look met dat rokje aan het schieten waren. We waren op een privéstrand, de zee was helemaal leeg en er waren mooie rotsen. Ik was gehuld in dat rokje en dartelde en danste op het strand. Weet je, dat is zo’n moment…

Je werkt samen met verschillende visagisten. Hoe bepaal je met wie je samenwerkt voor welk moment? Bijvoorbeeld tijdens de Hunkemöller shoot laatst?
Ik ben heel erg blij met met mijn vaste team van visagisten: Leco, Gogo, Xelly, Serena, Max… Ieder heeft zo zijn eigen handschrift. Serena kan heel natuurlijke make-up aanbrengen wat natuurlijk perfect is voor het strand: het lijkt dan net alsof je geen make-up op hebt. Gogo is juist weer super goed in het maken van mooie red carpet looks.

Waar zijn je schoenen trouwens van die je nu aan hebt? Iedereen wil dit weten op social media!
Wat leuk! Ze zijn van Gianvito Rossi.

Wat is jouw ultieme beauty secret?
Ik zorg altijd goed voor mijn lijf en mezelf. Ik houd ook van een wimperserum die je wimpers langer laat groeien: dat doet veel voor je oogopslag. Ik gebruik die van Revitalash.

Laatst schreven we over dat Danie een kledinglijn zou willen met jou…
Nou, we hebben het daar wel eens over gehad. Maar er is niks concreets. Maar toch: hoe leuk zou het zijn? Het is meer zo’n vriendinnen dingetje wat we besproken hebben, weet je wel. Jurkjes is typisch Sylvie… Maar er is dus nog niks concreets.

Wat is je leukste jeugdherinnering? Gingen jullie bijvoorbeeld wel eens op vakantie?
Nee, dat deden wij eigenlijk nooit. Pas toen ik zelf geld ging verdienen, ging ik op vakantie. We zijn altijd veel thuis geweest: heel beschermd gewoon. Mijn moeders kant van de familie (de Belgische) is heel groot, die waren met 11 kinderen en die hebben ook allemaal weer kinderen gekregen en die weer kinderen: dus kun je nagaan. Dat bepaalt een groot deel van mijn jeugdherinneringen. We waren vaak met de familie bij elkaar bij mijn oma waar we dan in de zomer buiten speelden. De Indische familie van mijn vader is heel klein.

Nieuwsgierig naar de badkleding uit de nieuwe Sylvie Collection voor Hunkemöller? Bekijk dit en foto’s van het event hieronder!

www.hunkemoller.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties