0

INTERVIEW Sylvie over haar bikinis ontbijt en carrieretipsGisteren konden jullie het al lezen op I Love Fashion News; ILFN’s founder & director Annic is naar Berlijn afgereisd om de lancering van Sylvie’s badkledinglijn voor Hunkemöller bij te wonen én om Sylvie aan de tand te voelen.

Naast Sylvie sprak Annic nog even met Zoe, de head of design van Hunkemöller. “De samenwerking was weer erg leuk met Sylvie. Wat belangrijk was bij deze collectie is dat het door iedereen gedragen kan worden. Dus van sommige prints zijn twee verschillende soorten modellen bikini’s gemaakt; niet iedereen heeft hetzelfde figuur.” Als Zoe de collectie in één woord zou moeten omschrijven? “Chic!”

Annic over Sylvie: “Sylvie was zoals altijd super lief, geïnteresseerd en complimenteus. Ze maakte een positieve en blije indruk.” Lees het complete interview hieronder!

Sylvie en Annic

Sylvie en Annic

Wat is je favoriete bikini uit jouw badkleding collectie voor Hunkemöller?
Het exemplaar met de aztec print en de witte triangel variant met een zwart randje en gouden details.

Waar heb je op gelet bij het maken van de collectie?
Ik wilde graag lagere broekjes en dunnere bandjes. Iedereen heeft een ander lichaam maar er werd echt aan mij gevraagd wat ik zou willen als ik het voor mezelf zou maken. Ik heb er daarom op gelet dat het mijn lichaam langer zou laten lijken; ik ben net geen één meter zestig en gewoon klein dus elke millimeter die ik optisch door zoveel mogelijk ruimte van onder mijn borst tot mijn bikinibroekje kan creëren, is meegenomen.

Danie is natuurlijk jouw vaste styliste. Heb je met haar ook overleg over dit soort dingetjes?
Danie is niet betrokken bij de collecties die ik maak met Hunkemöller; ik doe dit echt zelf met behulp van het merk. Natuurlijk word je wel beïnvloed door haar, na al die jaren dat ze bikini’s voor je heeft gekocht dus indirect heeft ze er wel invloed op. En als ik één iemand kan vertrouwen qua fashion dan is het Danie.

Wat eet je als ontbijt zodat je lichaam bikini proof blijft?
Als ik op vakantie ga ben ik niet zo streng als wanneer er een campagneshoot voor de deur staat. Het Hunkemöller contract is het ultieme contract als stok achter de deur; het hele jaar door schieten we campagnes. Volgende week gaan we naar het Caraibisch gebied voor de swimwear shoot. Een maand geleden stond ik met een hele crew in Amsterdam voor de lente shoot. Dat zijn de dingen die ervoor zorgen dat je altijd in shape moet zijn. Eén of twee weken voor de campagneshoots eet ik vooral veel eiwitten; gewoon gekookte eieren. Ook eet ik veel kip, garnalen en groente. Fruit eet ik minder voor een shoot omdat daar veel suiker in zit. Ik hou van gezond eten dus het gaat best wel automatisch.

Is er iets wat je soms heel graag wil eten, maar toch niet doet?
Ik ontzeg mezelf niet veel. Ik zou wel een paar weken voor een shoot niet de hele dag Magnum ijsjes eten maar daarna gewoon wel.

Laura, Hunkemoller head of design Zoe en Annic

Hunkemoller’s head of marketing & communications Laura, head of design Zoe en Annic

Kom je nog met een programma in Nederland?
Ik denk het niet; zoals het er nu uitziet in ieder geval niet. Ik heb toen ooit The Face gedaan en ik vind het wel cool dat dit nu wereldwijd loopt. Amerika, The UK; ik heb ooit de eerste gedaan en dat vind ik wel heel leuk maar ik concentreer me nu op Duitsland.

Wat vind jij het leukste deel van het ontwerp traject?
Vanaf het begin tot aan dat je het ziet hangen en je het aandoet tijdens een shoot. Ik heb van elke stap genoten maar als ik écht moet kiezen; het moment dat ik het in mijn hand houd en het samengekomen is met alle ideeën ik had. Je moet zoveel weglaten wat voor mij soms moeilijk is omdat ik het het liefst allemaal zou willen doen.

Waren er ook dingen echt onmogelijk?
Bij een volgende keer zou ik er ook een heel glamorous badpak bij doen. Ik draag het alleen niet zo vaak, misschien omdat ik heel veel buikspieroefeningen doe (Sylvie lacht). Ik hou van bikini’s dus daarom is het ook een bikini collectie geworden; dat is echt Sylvie.

Wat is je ultieme vakantiebestemming?
Eigenlijk het gebied waar ik volgende week heenga. St. Barths vind ik heerlijk, de Malediven. Het liefst wel ergens waar geen paparazzi is want eerlijk gezegd is het echt niet ontspannen. Ik ontbijt tijdens mijn vakantie bijvoorbeeld niet in de zaal maar op mijn kamer. Ik zou wel ergens heen willen gaan waar dus geen paparazzi zijn; even heerlijk chill.

Wat voor work-out doe je om  in bikini shape te blijven?
Ik combineer cadrio met krachttraining en bodytec. Dat laatste doe ik twee keer in de week want je wordt aangesloten op een apparaat. Ik doe Bodytec al twee jaar; het is echt een Duits ding. Verder heb ik een mega goede personal trainer in Hamburg. Het is niet alleen aangesloten zijn op het apparaat maar ook de oefeningen die je doet; niet elke trainer traint op dezelfde manier. De intensiviteit en afwisseling zijn heel belangrijk. Ik hoef me trouwens niet echt te pushen om naar de sportschool gaan. Ik heb wel dagen dat ik vermoeid ben en dat ik denk ‘ik heb er gewoon geen zin in’ maar als je een afspraak hebt gemaakt om te gaan dan kun je ook niet afzeggen. Het is niet netjes om niet te gaan.

Hunkemoeller Swimwear Launch

Hunkemoeller Swimwear Launch Hunkemoeller Swimwear Launch

Hunkemoeller Swimwear Launch Hunkemoeller Swimwear Launch Hunkemoeller Swimwear Launch Hunkemoeller Swimwear Launch Hunkemoeller Swimwear Launch Hunkemoeller Swimwear Launch Hunkemoeller Swimwear Launch Hunkemoeller Swimwear Launch Hunkemoeller Swimwear Launch Hunkemoeller Swimwear Launch Hunkemoeller Swimwear Launch

The Sylvie Collection Hunkemoller bikini 1 The Sylvie Collection Hunkemoller bikini 2 The Sylvie Collection Hunkemoller bikini 3 The Sylvie Collection Hunkemoller bikini 4 The Sylvie Collection Hunkemoller bikini 5 The Sylvie Collection Hunkemoller bikini 6 The Sylvie Collection Hunkemoller bikini 7 The Sylvie Collection Hunkemoller bikini 8 The Sylvie Collection Hunkemoller bikini 9

www.hunkemoller.nl

(Interview: Annic van Wonderen)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties