0

REVEAL Sylvie onthult haar ultieme carrieretipsSylvie Meis is presentatrice, actrice en model; iets wat ze na hard werken heeft bereikt. Toen ze klaar was met haar opleiding Personeel & Arbeid in 1999 gaf ze zichzelf één jaar de kans om het te maken in de showbizz wereld. Zoals jullie weten is dat haar zeker gelukt!

De ultieme carrièretips van Sylvie? “Durf je dromen waar te maken. Als dat betekent dat je weer naar school moet gaan om dat diploma te halen, doe het! Gewoon ervoor gaan! Denk niet te veel erover na als je weet dat het goed is. En zet dat business plan op; juist ook op latere leeftijd als je kindjes hebt gekregen”, onthulde Sylvie tijdens een interview aan ILFN’s founder & director Annic van Wonderen.

“De carrière die ik nu heb, ging van start voordat ik ging trouwen maar ik ben pas écht begonnen toen ik Damian had. Je moet niet denken dat het dan niet meer mogelijk is. Op een gegeven moment werd ik door RTL gevraagd om shows te presenteren en ik wist gewoon dat ik het zou kunnen. Ik dacht niet van ‘is mijn Duits wel goed genoeg’ en ‘kan ik dat wel’. Gewoon doen dus!”, aldus Sylvie.

Sylvie voegt er nog aan toe: “Ik geloof wel dat het voor vrouwen inspirerend kan zijn als een andere vrouw haar droom verwezenlijkt. Vrouwen hebben tegenwoordig steeds meer door dat het leven dat ze leiden het gevolg is van de inspanningen die ze maken.”

Kun jij wel wat inspiratie gebruiken op carrièregebied en ben jij een ondernemer (in spé)? Dan hebben wij nog een tip voor jou! ILFN’s founder & director Annic van Wonderen geeft komend weekend een Private Masterclass op ILFN HQ en jij kan er nog bij zijn! Klik hier voor alle info!

Sylvie en Annic

Sylvie en Annic

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties