0

INTERVIEW Olcay Gulsen over haar schoenenOlcay Gulsen maakt furore in de modewereld met haar merk SuperTrash. Maar hiernaast heeft ze nog een ander label genaamd Olcay Gulsen waar ze prachtige jurkjes en schoenen voor maakt. Tot voor kort kon je de pittige stappers van het merk alleen online bestellen vanuit de VS, maar daar is gisteren verandering in gekomen.

Wij ontmoetten Olcay gisteravond bij Paul Warmer, de winkel waar je vanaf nu terecht kunt voor haar prachtige hakken, en voelden haar aan de tand over haar collectie en haar schoenvoorkeuren. “Ik ben in het bezit van honderden paren schoenen, maar  de exemplaren die ik zelf heb ontworpen zijn mij het dierbaarst. Ook kan ik de schoenen van Nicholas Kirkwood en Pierre Hardy erg waarderen.”

“De schoenen uit mijn collectie zijn allemaal tijdloze exemplaren. Dat vond ik erg belangrijk, net als een mooie hoge hak.” Of ze thuis als ze een dagje vrij is ook op de palen rondloopt? “Nee, thuis ben ik het liefst blootsvoets.  Mijn voeten mogen ook even een dagje rust hebben.”

Actrice Eva Longoria is fan van Olcay’s schoenen en werd gesignaleerd met torenhoge hakken uit haar collectie. “Ik heb niet echt een specifieke voorkeur voor een celeb die ik graag zou willen zien in mijn schoenen. Het is al écht een droom dat ze omarmd worden door celebs!”

Waarom ze nu pas de schoenen naar Nederland haalt en voor Paul Warmer als verkooppunt heeft gekozen? “Het merk Olcay Gulsen is echt een project van mijn zusje en die woont natuurlijk in de VS, maar ik vind het ook belangrijk dat Nederlandse vrouwen mijn schoenen kunnen kopen. Paul Warmer is mijn favoriete schoenenwinkel, dus het was voor mij logisch dat ze daar zouden komen te staan.”

Olcay Gulsen schoenen, geprijsd tussen 340 en 599 euro, zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Paul Warmer.

schoenen olcay

De beeldige schoenencollectie van Olcay Gulsen

olcay gulsen schoenencollectie

www.olcaygulsen.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties