0

INTERVIEW Dit is het meest persoonlijke wat ik ooit heb gedaanVanmorgen schreven we er al over. I Love Fashion News werd als één van de weinige uitgenodigd om bij de lancering van Sylvie’s lingerielijn in Parijs zijn. ILFN’s founder & director Annic reiste af naar de Franse hoofdstad.

“Ik ontmoette Sylvie vanmorgen in een kasteel net buiten Parijs. Sylvie zag er prachtig, stralend en gezond uit. Ik vond het zelfs beter dan ooit! Zelf zei ze hierover: ik ben in balans en voel me heel erg goed. En zo zag ze er ook uit!”, aldus Annic. Na een presentatie van Sylvie en Sophie van der Stap was het tijd voor een interview.

Lees dit hieronder!

Welke look is jouw favoriete look uit de collectie?
De dienstmeisjes look is mijn favoriete look. Ik voel me in die lingeriesetjes altijd een beetje stout. In het leven gaat het om verleiding; mijn carrière, met mannen, alles is daarop gebaseerd. En die stoute kant is ook een kant van mij net zoals de zachte dreamy kant die ook in mijn collectie zit. De dienstmeisjes look is zeker mijn kinky kant (zegt ze met een flinke knipoog).

Wanneer is de collectie te koop?
Vanaf 28 oktober dit jaar gaat ‘The Sylvie Collection for Hunkemöller’ zowel online als in de winkels in heel Europa in de verkoop.

Is het boek dat je in samenwerking met Sophie van der Stap maakte straks te koop in de Hunkemöller winkels?
Het boek is een limited edition uitgave; we hebben 200 exemplaren laten drukken en daarom zal het boek niet te koop zijn in de winkels. Maar wie weet dat we uiteindelijk meer exemplaren laten drukken en ze ook gaan verkopen.

Wat betekent het boek voor jou?
Ondanks dat er zo weinig exemplaren zijn van het boek, voelt het toch echt als een mijlpaal omdat het tastbaar is en je het echt vast kunt houden. Voor mij is het tot nu toe het meest persoonlijke wat ik ooit heb gedaan in mijn carrière. Dit ben ik. Met de beelden uit de campagne wil ik graag vrouwen inspireren om te verleiden. Overdag kun je de lingerie dragen onder een t-shirt omdat sommige beha’s glad zijn, maar als je ‘s avonds je t-shirt uit doet voor je man of vriend voel je je direct sexy.

Hoe is de samenwerking tot stand gekomen met jou en Sophie van der Stap?
Sophie en ik hebben elkaar altijd op afstand gevolgd. Door wat we hebben meegemaakt met onze ziekte hebben we veel bewondering voor elkaar. Ik had natuurlijk al een samenwerking met Hunkemöller en ik heb Sophie gevraagd om het verhaal bij de foto’s te schrijven.

Wanneer kom je weer terug op Twitter?
Ik ben ooit begonnen met Twitter omdat ik het leuk vond en ik zal er weer meer beginnen als dat goed voelt. Maar voor nu even niet. Ik lees wel altijd alle tweets van lieve fans!

Sylvie samen met ILFN's Annic

Sylvie samen met ILFN’s Annic

www.hunkemoller.nl

(Beeld: I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties