0

REVEAL Cara huilt uit bij Rihanna maar zorgt prima voor zichzelfDe carrière van Cara Delevingne gaat over rozen en ze lijkt er volop van te genieten. Zo zien we haar immer vrolijk met een van haar vele funny faces. Toch heeft het topmodel nog een andere kant die helemaal niet zo happy blijkt te zijn.

In een openbarend interview met W Magazine vertelt ze over haar it-girl imago, haar niet-modelwaardige lengte en haar toenemende en uitbundige feestgedrag. Bovendien vertelt ze dat ze kampt met een huidaandoening, namelijk psoriasis. Kate Moss zag haar eens op de set en hielp Cara door haar nuttige adviezen te geven en een dokter te bellen.

Maar dit is niet de enige persoon waarbij Cara troost zoekt; Rihanna is en blijft haar BFF waarbij ze altijd terecht kan wanneer ze zich eenzaam voelt. Tijdens een vakantie in Griekenland voelde ze zich alleen toen ze allemaal stelletjes om zich heen zag. Ze belde Rihanna en zij liet haar inzien dat het opgaan in werk een vorm was van wegvluchten; Cara huilde aan de telefoon uit bij Bad Gal RiRi.

Ook vertelt Cara dat ze na al het gefeest en het vermeende cocaïnevoorval gezien wordt als een very bad girl. Ze snapt dat ze moet oppassen en dat het moeilijk is voor haar familie, maar mensen moeten zich realiseren dat ze prima voor zichzelf kan zorgen.

Cara Delevingne op het septembernummer van W

Cara Delevingne op het septembernummer van W

cara delevingne huilt uit bij rihanna

Model Cara Delevingne en zangeres Rihanna

cara delevingne w magazine interview

Een van de funny faces van Cara

Een van de funny faces van Cara

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties