0

Baddie Winkle Ik vond mijn oma, die in het bezit is van een zorgvuldig beheerde Facebookpagina, tamelijk hip, maar naast deze Instagranny’s valt ze compleet in het niet. Deze hippe oma’s nemen social mediakanalen als Instagram over en zijn misschien nog wel hipper dan jij.

De 87-jarige Amerikaanse Helen van Winkle (Baddie Winkle) wordt wereldwijd door meer dan 1,1 miljoen mensen op Instagram gevolgd. Celebs als Nicole Richie en Taylor Schilling zijn trouwe fans. Daarnaast doet ze ook modellenwerk. Deze te gekke oma plaatst dagelijks foto’s van haar opvallende outfits en rock-’n-roll levensstijl. Platform boots, sokken met marijuanaprint, crocheted bikini’s en joints, niets is voor deze Instagram-oma te gek.

Ook Nonie Neville is een bekende instagranny. De 88-jarige is voornamelijk bekend van de hashtag #livinglifeat88. Ze gebruikt haar Instagram als een soort project. Nonie Neville vertelt dat ze met haar foto’s wil laten zien dat je nog steeds plezier kunt maken als je 88 bent. Ook gebruikt ze haar Instagramaccount als een soort nalatenschap, voor als ze er later niet meer is.

Deze poweroma’s laten de wereld in ieder geval zien dat niet iedere bejaarde achter de geraniums hoeft te zitten. Bekijk hieronder de populaire Instagranny’s en kan je ze volgen!

Een foto die door baddiewinkle is geplaatst op

(Beeld: Instagram.com)

(Tekst: Birgit Roobol)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties