0

Eva Chen Instagram muren 5Nu iedereen doorheeft dat er serieus geld te verdienen valt met Instagram is het helemaal ‘belangrijk’ om je insta game up to date te houden. Tips van pro’s zijn dan ook altijd welkom, want wie weet wordt jouw salaris binnenkort via je social media binnengeharkt!

Een vrouw met een zeer sterke Instagram ‘skills’ is Eva Chen, de voormalig editor in chief van magazine Lucky. Met bijna 400.000 volgers op het medium en een eigen, veelgebruikte, hashtag (#evachenpose) weet de fashionista hartstikke goed wat haar volgers graag willen zien. Eén van Eva’s kenmerkende Instagram trucjes is het kiezen van een spannende achtergrond, het liefst mooie muren!

Speciaal voor deze liefde heeft Eva een apart Instagram account opgezet: @photogenicwalls. Op het account vind je enkel en alleen foto’s van de mooiste muren, die Eva geotagged zodat je de muur makkelijk kan vinden om zelf een fotootje voor te schieten. Helaas voor ons bevinden de muren zich aan de andere kant van de grote plas (de VS dus), maar dat mag de volgpret natuurlijk niet drukken!

Bekijk hieronder Eva voor de leuke wall art!

  • Eva Chen Instagram muren 500
  • Eva Chen Instagram muren 3
  • Eva Chen Instagram muren 1
  • Eva Chen Instagram muren 4
  • Eva Chen Instagram muren 2

(Beeld: www.instagram.com/evachen212)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties