0

Jennifer Lopez 150Jennifer Lopez is een prachtvrouw en je bent er vast wel mee eens als we zeggen dat we er op onze 45ste net zo uit willen zien als haar. Jenny from the block is een echte powervrouw, pakt graag nieuwe projecten aan en weet alles goed te combineren met het moederschap.

Jennifer showt graag haar killerbody en wij geven haar dan ook groot gelijk. Dit keer poseerde ze voor Complex Magazine en de foto’s zijn prachtig. We weten onderhand allemaal wel dat Jennifer Lopez fan is van de laag uitgesneden decolleté en ze rockt deze graag tijdens de shoot. Ze straalt zelfverzekerdheid uit en poseert in een sexy witte bodysuit, een lingeriesetje en een zwarte lange jurk met laag uitgesneden decolleté tot boven haar navel.

De zangeres komt in het interview van Complex op voor zichzelf en zet alle haters even op hun plek. Ze vraagt zich namelijk af waarom ze er niet sexy zou mogen uitzien omdat ze een moeder is en omarmt graag haar sex-appeal. We laten ons graag inspireren door deze powervrouw en zij laat ons herinneren dat je op je 45ste er net zo prachtig uit kan zien. Het lijkt er zelfs op alsof Jennifer met de dag mooier wordt.

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze hieronder.

  • Jennifer Lopez
  • Jennifer
  • Jenny
  • Jlo
  • JenniferLopez
  • JenniferLopez1

www.complex.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties