0

Wit of zwart, tot de knie of grond, korte of lange mouwen, strapless of spaghetti bandjes, sleep of geen sleep, kant of geen kant, sluier of geen sluier? Zovéél opties als het tot het kiezen van de jurk komt. Ik kan een lijstje geven van to do’s en dont’s, maar iedereen heeft uiteindelijk zijn eigen smaak en wensen. En met het tempo waarmee de mode verandert kan het zomaar zijn dat die ene don’t volgende week een ontzettende do is.

"Ik vind dat de dag jurk wel enigszins klassiek en bedekt mag zijn"

Als je mij nu vraagt naar mijn ultieme ‘dag’ jurk, want ik wil er natuurlijk meerdere, dan zou ik zeggen een crème witte jurk met een sleep van drie meter. Een lange vleermuis kanten mouw (zodat ik lekker als een hippie kan dansen), dicht tot aan mijn nek met een klein opstaand kraagje, zoals Valentino dat zo mooi kan en nee, dus geen decolleté, dat komt wel terug in één van mijn avondjurken. Ik vind dat de dag jurk wel enigszins klassiek en bedekt mag zijn.

Tip: Kijk goed naar je lichaam. Soms zie je dat een bruidje  een bepaalde trend of jurk heel graag wilde hebben, maar die eigenlijk helemaal niet flatterend voor haar lichaam is. Het is dan dus heel fijn als je een kritische moeder en/of vriendin bij je hebt om je daarbij te helpen.

Dan hierbij een paar van mijn favorieten merken om bij weg te dromen én het beste nieuws van de dag, de meeste van deze mooie merken zijn vanaf deze zomer in Nijmegen te koop, in de boutique van Wild At Heart! Kijk je hieronder mee?

Tekst: Lotte van den Hout

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties