0

Lindsay Lohan seen at 'David Letterman Show' in New York CityIn onze rubriek Plastic Fantastic behandelen we iedere week een celeb die zich iets te veel heeft ingelaten met de plastisch chirurg. Hier hebben we ontdekt dat zo’n beetje iedere Hollywoodster vecht tegen het ouder worden en dit meestal wordt gedaan met botox.

Om voor eeuwige jong te blijven, moet zwaar geschud worden ingezet en daarom is botox al zeven jaar een enorme hype in de VS (en daar buiten). Echter is botox een gif en is het eigenlijk superslecht om dit in je te laten spuiten, dus is het tijd voor iets nieuws.

Daarom zijn onderzoekers al jaren lang opzoek naar dé oplossing (en dé manier om een heleboel geld te verdienen). Eén van de meest populaire plastisch chirurgen onder de sterren Jean-Louis Sebagh denkt nu goud in handen te hebben met zijn nieuwe treatment: Soft Silhouette.

Volgens hem is zijn ingreep ‘as big and important as Botox was seven years ago‘. Tijdens de dertig minuten durende procedure wordt er namelijk ‘poliactic acid’ in je gezicht gespoten, dat helemaal natuurlijk is, en dit zou je koppie voor achttien maanden lang strakker maken, je rimpels opvullen en meer volume geven doordat je lichaam meer collageen aanmaakt.

Tsja, wat denk jij: is dit dé uitvinding waar iedereen op zat te wachten?

  • Lindsay Lohan seen at 'David Letterman Show' in New York City
    Lindsay Lohan heeft haar gezicht zo vol laten spuiten met botox dat ze amper nog kan lachen

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties