0

ILFN VIP day tumbNa vier jaar is ILFN uitgegroeid tot de grootste fashion nieuwssite van Nederland. Met meer dan een miljoen bezoekers per maand vonden wij het hoog tijd om jullie weer uit te nodigen voor een geweldige VIP dag! Bezoek jij dagelijks I Love Fashion News en zou je graag eens een kijkje op de redactie willen nemen? Grijp dan nu deze unieke kans en meld je aan voor de ILFN VIP dag!

Woensdag 4 september nodigen wij 10 trouwe lezeressen met hun beste vriendin uit op onze HQ voor een meet&greet met het ILFN team en meer! Het wordt een middag vol fashion en fun! Zo krijg je de kans om onder het genot van een fashionable high tea al je brandende vragen te stellen aan Annic, de founder & director van ILFN, en de rest van het ILFN team. Tevens krijg je eindelijk de kans om te zien hoe wij onze artikelen schrijven, hoe de website wordt vormgegeven en het ILFN HQ er van binnen uitziet!

Na afloop van de gezellige high tea krijg je een rondleiding op het hoofdkantoor van stylist van de sterren Danie Bless en bezoek je de showroom van So PR waar alle stylistes de nieuwste collecties lenen. Tot slot krijg je een sneak peek in het atelier van een bekende Nederlandse ontwerper. Wie dat zal zijn, houden we nog even geheim.

Natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis en krijg je een zeer goedgevulde goodiebag! De ILFN VIP dag duurt van 15.00 tot 18.00 uur. Uiteraard wordt deze VIP dag geheel kosteloos aangeboden.

Wil jij hier bij zijn? Vertel ons dan onder dit artikel waarom jij ILFN’s grootste fan bent en hier bij moet zijn! En vergeet natuurlijk niet dit artikel te liken.

Wie weet tot snel…

Love,

ILFN team

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties