0

Ik heb vandaag mijn nieuwe borsten gezien. In iemand ook… Dat klinkt een beetje gek, en dat is het natuurlijk ook, maar toen ik vandaag op zoek was bij een PR bureau om kleding terug te brengen van Koffietijd, ontmoette ik iemand (ik zal geen namen noemen) die ook haar borsten heeft laten vergroten bij de Velthuis Kliniek én bij dezelfde plastisch chirurg.

'Ik word vaak door wildvreemde vrouwen aangesproken die het zo geweldig vinden dat ik er zo open over ben'

Sinds ik mijn-borstvergroting heb gemaakt om openlijk over mijn borstvergroting te vertellen, is het sowieso echt verbazingwekkend om te merken hoeveel vrouwen deze ingreep ook overwegen, of er al eentje hebben laten doen.

Ik dacht eigenlijk dat een borstvergroting nog een taboe was en ik was stiekem een beetje bang voor de reacties, maar bijna iedereen is positief. Ik word in de sportschool en op straat aangesproken door wildvreemde vrouwen die het zo geweldig vinden dat ik er zo open over ben.

'Cut the crap en mag ik je borsten zien (en voelen!)'

Normaal gesproken is het natuurlijk een beetje een gekke vraag aan iemand die je nog nooit eerder ontmoet hebt om te vragen of je je t-shirt omhoog wilt doen, maar zodra er sprake is van een borstvergroting, is er ineens niks vreemds aan: Cut the crap en mag ik je borsten zien (en voelen!).

En zo ook deze morgen. Behalve dat ik ongegeneerd vragen aan haar kon stellen (Doet het pijn? Wanneer kan ik weer sporten? Voelt het gek?) mocht ik ook gewoon mijn nieuwe borsten zien. Ik heb natuurlijk al wel veel siliconenborsten gezien, maar vanmorgen was het toch ineens bijzonder, omdat we onze plastisch chirurg Laura Moojen delen, maar ook exact dezelfde maat (295 cc) hebben.

En ineens realiseerde ik het me pas echt: IK KRIJG NIEUWE BORSTEN.

Tekst: Maaike Dorsteen

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties