0

Na mijn twee reisdagboeken over Ibiza leek het mij handig om mijn zes ultieme hotspots met jouw te delen. Lees je mee?

1. Dagje strand bij Ses Savines
Deze strandtent in Santa Eulària heeft alles wat ik fijn vind! Het is er rustig, de bedjes kosten maar € 5,-, je kunt er heerlijk lunchen, ze hebben schone toiletten, je kunt je laten masseren en het uitzicht is waanzinnig!

Ses Savines ibiza
Ses Savines het strand

Ses Savines ibiza
Hier kun je heerlijke massages krijgen... (aanrader!)

2. Dineren bij Sa Finca
Dit is één van mijn favoriete restaurants op Ibiza, een heel gezellig restaurantje van een Franstalig stel uit België. Ze hebben heerlijk eten, maar vooral het uitzicht is echt adembenemend mooi! MEGA AANRADER!

Sa Finca ibiza
Over het uitzicht bij Sa Finca hoef ik niks te zeggen toch?

Sa Finca ibiza
Samen met Lucie genieten van een waanzinnig uitzicht!

3. Shoppen bij Sombreria Bonet In dit leuke winkeltje in Ibiza stad vind je alle soorten leuke hoedjes, rieten manden en tassen. Ik vind het zelf heerlijk om een hoed te dragen op het strand, zo kun je beter lezen, goed voor je huid én je haar raakt minder snel beschadigd. Een rieten mand gebruik ik al jaren als strandtas en trouwens ook als ik niet op Ibiza ben ;-). 

Sombreria Bonet ibiza
Shopping time!

Sombreria Bonet ibiza
Op het hoekje van deze straat zit Sombreria Bonet!

4. Wegdromen bij de Es Vedra De Es Vedra is een eiland dat 2 km uit de kust ligt en is magisch! Ze zeggen dat de extreem hoge concentraties van metalen en mineralen een bijzonder zwaar magnetisch veld rond het rotseiland creëren. Een aanrader om met dit uitzicht even weg te dromen, te picknicken of zoals sommigen zelfs te trouwen!

Es vedra ibiza
Als je hier in het echt staat is het helemaal adembenemend!

Es vedra ibiza
Smile! ;-)

5. Dineren bij La Oliva Ondanks dat Ibiza talloze restaurantjes heeft op de leukste strandjes, vind ik eten in de stad bij La Oliva echt een aanrader. De authentieke straatjes, de sfeer, de straatmuzikanten zorgen voor mij elke keer voor een onvergetelijke avond! 

La oliva ibiza
La Oliva in Biza stad

La oliva Ibiza
Dinner time!

6. Dagje strand bij Cala Bassa Ik moet toegeven het is hier enorm duur voor een dagje strand, maar de strandbedjes liggen héér-lijk, je kunt er super lekker lunchen, shoppen kan ook én je kijkt je ogen uit door alle verschillende types die er komen! 

Calabassa lunch Ibiza
Heerlijk lunchen aan het strand

Calabassa beach Ibiza
Calabassa beach

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties