0

Gisteren kon je het eerste deel van mijn Ibiza reisdagboek lezen. Ik vertrok namelijk samen met mijn vriendinnetje Lucie voor een week naar Ibiza. Nieuwsgierig naar de het tweede deel van onze vakantie? Lees mee!

Zaterdag
De vierde dag gingen we naar de westkust van Ibiza naar een heel leuk klein strandje waar over het algemeen alleen maar locals komen, namelijk: Cala Carbo. Je betaalt hier € 10,- voor een bedje, € 5,- voor een matrasje en € 10,- van een parasol. We hebben heerlijk geluncht, ook hier is het handig om van te voren te reserveren. Cala Carbo ligt op een half uurtje van het vliegveld en dat kwam goed uit. Want mijn vriend Robert was nog nooit op Ibiza geweest en kon een paar dagen vrij krijgen en kwam ook nog een paar dagen langs!

Cala Carbo ibiza
Cala Carbo

Lunch Cala Carbo ibiza
Lunch time! Een gezonde én lekkere lunch!

Cala Carbo ibiza strand
Cala Carbo heeft een hele kleine schattige baai

's Avonds hebben we heerlijk gegeten bij Giri Cafe. Super gezellig restaurant in het noorden van het eiland. De risotto is een aanrader!

The Giri Cafe
Ook The Giri Cafe vind ik een aanrader!

Zondag Zondag hebben we een andere kant van Ibiza gezien en dan vooral qua kosten van de strandbedjes ;-). We hebben namelijk bij Cala Bassa op het strand gezeten waar je € 40,-, je je leest het goed, €40,- per bedje betaalt. Maar eerlijk is eerlijk, het is een heerlijk bed met een dik matras. Het is natuurlijk héél erg duur, maar ik heb er dubbel en dwars van genoten! Om een beetje kosten te sparen, hebben we 's avonds tapas gegeten in het dorpje van Santa Eulària. 

calabassa beach lunch
En weer paella, my favorite!

Maandag Na weer een heerlijk stranddagje hebben we maandagavond bij Can Bass gegeten. Een super groot, stijl- en sfeervol restaurant waar de muziek net een tikje harder staat dan bij andere restaurants, maar waardoor je in de party mood komt. 

Can Bass Ibiza
Restaurant Can Bass

Dinsdag Alweer de laatste dag! We hebben ontbeten in Ibiza stad bij Croissant Show (aanrader) met heerlijke jus d'orange, roerei met zalm en avacado. En na een uitgebreide shopsessie hebben we de laatste dagen doorgebracht bij het zwembad van ons hotel: Insotel Fenicia Prestige in Santa Eulalia. Aan het eind van de dag was het alweer tijd om naar huis te gaan. 

Croissant Show​
Heb je zin in een lekekr onbijt of lunch? Dan is Croissant Show​ een aanrader!

Ibiza stad
Elke hoekje in de stad is zo mooi en sfeervol...

We hebben énorm genoten van deze heerlijke vakantie waarin relaxen, strandjes, lunchen en dineren centraal stond! Binnenkort deel ik in een apart artikel mijn ultieme Ibiza hotspots! Stay tuned! 

P.s. Jouw Ibiza tips zijn meer dan welkom! Laat je jouw favoriet achter in een reactie?

#AnnicvwAd

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties