0

Waarschijnlijk heb je Delia van Delia Skin Clinic al vaker voorbij zien komen in mijn vlogs. Ik ben laatst namelijk voor het eerst bij haar geweest voor een skincheck. Een goed behandelplan voor huidverbetering begint bij een goede huidanalyse. Hoe meer inzicht zij in de conditie van je huid krijgt, hoe beter ze behandelingen en resultaten kan afstemmen op jouw huid en wensen. Hieronder laat ik Delia aan het woord over de analyse die ze heeft gedaan en vertelt ze uitgebreid hoe mijn huid ervoor staat en welke producten ik mee kreeg. Lees je mee?

"Hieronder laat ik Delia aan het woord over de analyse die ze heeft gedaan en vertelt ze hoe de staat van mijn is en welke producten ik mee kreeg"

Uitslag van mijn skincheck, Delia aan het woord
We beginnen de skincheck door drie foto’s van de huid te maken. Zie hieronder. De eerste foto is de buitenkant van de huid (alleen dan door een zeer heldere bril). De tweede foto is de onderliggende huid, dat is de laag waar je huid oorspronkelijk begint met ontwikkelen van huidproblemen of veroudering. En de derde foto is de tussenliggende huid, de huid die tussen de opperlaag en onderlaag ligt. Deze laag geeft een helder beeld van hoe diep de huidproblemen of onzuiverheden liggen.

huidanalyse

Wat ik bij Annic constateerde...
Annic heeft de laatste tijd wat meer last van onzuiverheden en een vermeerdering van talg. Dit komt doordat Annic met suppletie bezig is, die haar lichaam in een soort detox brengt. Daar is niks mis mee, maar wel erg vervelend.

"Dus alles wat je lichaam eruit wilt werken, gaat via je huid en vooral via je gezicht"

Je zal je afvragen waarom dit te zien is aan haar huid? Je huid is het grootste orgaan van je lichaam, maar naast dat het je grootste orgaan is, is het ook één van je uitscheidingsorganen. Dus alles wat je lichaam eruit wilt werken, gaat via je huid en vooral via je gezicht. Je ziet het ook weleens op je rug, maar meestal is het je gezicht dat hieronder leidt. Ze zeggen niet voor niets “je huid is het spiegeltje van je buik”. We kunnen de skincheck verdelen in meerdere onderdelen en ik zal per onderdeel uitleggen hoe de huid van Annic er op dit moment voor staat.

Poriën
Annic haar poriën lijken in eerste instantie goed uit de test te komen. Alleen wat opvallend is, is dat Annic haar hele grove poriën (rode stippen) niet erg zichtbaar zijn. Daarentegen zijn de blauwkleurige erg veel aanwezig (meer dan gemiddeld). Dit houdt in dat Annic erg veel last heeft van grove poriën, alleen zijn ze niet van het grootste formaat. Dit is in haar voordeel, want daar kunnen wij dus een mooi resultaat in bereiken.

"Annic scoort heel goed in haar rimpelvorming. Ze scoort beter dan leeftijdsgenoten!"

Rimpels
Dit is altijd een gevoelig onderwerp, maar… Annic scoort heel goed in haar rimpelvorming. Ze scoort beter dan leeftijdsgenoten! Wat wel te zien is, is dat de huid rondom haar ogen wat naar beneden hangt. De oorzaak daarvan is een elastienegebrek.

Pigmentatie
Als je de vlog hebt gezien, kon je zien dat Annic amper pigmentschade heeft, dus dat wil zeggen dat ze haar huid altijd erg goed heeft beschermt! Neem het goede voorbeeld aan van Annic ;), want goede bescherming het hele jaar door is een MUST! (vandaar dat haar rimpelvorming ook zo goed scoort)

Talg
De skincheck geeft aan dat ze weinig talg heeft, dit is een beetje tegenstrijdig met het aantal poriën, maar Annic gaf al aan dat haar huid niet in een goede conditie is wegens de afvalstoffen die haar lichaam op dit moment afvoert. Dus, haar huid heeft aanzienlijk meer poriën maar weinig talg. Dat is mooi, want dat betekent dat ik haar poriën snel weer een stuk fijner kan krijgen.

"Annic haar huid is uit balans, logisch want haar lichaam heeft het druk met opruimen van alle afvalstoffen"

Vocht & elasticiteit
Het vochtgehalte van haar huid is erg laag, ook dit is weer terug te zien aan haar talgproductie. Omdat haar huid weinig talg bevat, is hij automatisch vochtarmer. Talg zorgt er namelijk voor dat je huid soepel blijft, als deze weinig tot bijna niet aanwezig is, merk je dat je huid droog is. Alle functies van de huid hebben dus met elkaar te maken en dat bewijst Annic haar uitslag van de skincheck. De Elasticiteit is goed voor haar leeftijd, maar het kan altijd beter! Ik scoor liever boven gemiddeld met een huid dan binnen het gemiddelde.

Thuisbehandeling
Ik heb Annic de vital C travel kit van Image skincare meegegeven. Wij geven na je eerste behandeling altijd een travel kit voor twee weken mee, dit zorgt voor een goede nabehandeling en verbetering. Hierdoor kunnen wij na de eerste twee weken zien hoe je huid reageert op bepaalde stoffen en kunnen wij bij de tweede behandeling meteen een level hoger behandelen. 

De vital C travel kit bevat een waanzinnige hoeveelheid vitamine C. Vitamine C is goed voor huidverjonging, het egaliseert de huid en helpt onzuiverheden verminderen. Precies wat we nodig hebben om Annic haar huid op weg te helpen de eerste twee weken.

Conclusie
Annic haar huid is uit balans, logisch want haar lichaam heeft het druk met opruimen van alle afvalstoffen. Het is duidelijk te zien dat alles via haar huid eruit komt. Haar hele huid heeft een wat grovere structuur, toont wat onrustig en is grauw. Ons doel is Annic haar huid weer helemaal in balans te brengen. De structuur te verfijnen en gladder te maken, onrustige plekjes rondom haar mond verminderen. We gaan voor een strakke, gladde, frisse uitstraling!

image startpakket

Ik ben heel trouw met de producten aan de slag gegaan. Binnenkort vertel ik je over de vorderingen van mijn huid! 

Ga voor meer informatie naar: www.deliaskinclinic.nl.

#AnnicvwAd

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties