0

SHOP TIPHet is dit seizoen helemaal de trend om een blouse of shirt in een broek of rok te dragen. Nu lijkt dit een vrij simpel idee, je propt immer gewoon je top in je broek, maar zo simpel is het niet, want hoe blijft dit netjes de hele dag zitten?

Deze look kun je casual dragen, maar ook heel business chic, de truc is dan wel dat de shirt de hele dag netjes in een rok blijft zitten en niet halverwege de dag gekreukeld erbij hangt. Celebs als Chloe Grace Moretz en Jessica Alba lijken al helemaal op de hoogte te zijn van alle tips & trics, maar met deze volgende drie tips krijg jij de look ook moeiteloos voor elkaar.

1. Dé tip van Jennifer Aniston, de actrice zweert er namelijk bij om zowel haar rokken, broeken en shirts op maat gemaakt worden door een kleermaker. Een tailor zorgt ervoor dat een rok perfect bij je taille aansluit en niet naar boven of beneden schuift. Een goede riem houdt alles nog eens extra op z’n plaats.

2. Ga op zoek naar broeken en rokken met een elastieke tailleband. Eventueel kun je een kleermaker ook een elastieke band in je favoriete jeans laten zetten. Zo sluit deze niet alleen extra goed aan maar houdt het ook het ingestopte shirt op zijn plaats.

3. Speld het shirt vast aan je ondergoed, panty of shapewear. Stop de zijkanten van je shirt in je ondergoed en maak deze nog eens extra vast met een veiligheidsspeld. Heeft je jeans een hoge taille, dan is het sowieso een goede tip om je shirt in je onderbroek te proppen. Vaker is de band van het ondergoed een stuk strakker dan de tailleband van je jeans waardoor het beter op z’n plek blijft. Hetzelfde geldt voor een panty.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties