0

ctAls je binnenkomt heb je gelijk zin om nooit meer weg te gaan: Coffee & Coconuts is dé hotspot van Amsterdam op dit moment. Wees vooral niet bang dat je in een groot hipster tafereel binnenloopt: de sfeer is namelijk super ongedwongen, waardoor iedereen zich gelijk thuis voelt.

Het gebouw waarin Coffee & Coconuts zich bevindt, is het voormalig Ceintuurtheater. De gevel staat er nog, maar eenmaal binnen doet je niets meer denken aan de jaren ’30 stijl waarin de bioscoop ooit is gebouwd. Prachtige houten tafels, lichte kleuren en veel details met touw doen je eerder denken aan een strandclub op St.Barths.

Het eten is voornamelijk biologisch en gezond, maar je kan ook gewoon een hotdog nemen. Onze favoriet is de burger: om je vingers bij af te likken! Hoewel de ruimte er wel de keuze toe laat, is de lunchtent niet helemaal volgebouwd met tafels en dat is heel fijn in een drukke omgeving als Amsterdam. Ook mede door het aardige personeel willen wij het liefst elke zondag op de loungebanken ploffen. Wij zijn niet de enige die zo denken, want Coffee & Coconuts zit bijna elke dag vol. Snel gaan dus!

Wil je meer informatie over Coffee & Coconuts? Kijk dan op hun Facebook pagina voor meer informatie.

  • ct 500
  • ct 2 500

www.ctamsterdam.nl

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties